Άννα Γεωργάτου

Αυτοβιογραφίες, συλλογές ποιημάτων, διηγημάτων και διαλέξεων, φωτογραφικά λευκώματα, ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, σενάρια θεατρικά ή μανιφέστο είναι όλα εδώ δια χειρός μουσικών και καλλιτεχνών που με άλλη ιδιότητα τους γνώρισες, αλλά για δες εδώ, γιατί έτσι εξηγούνται κι άλλα.

 

Ian Svenonius - Against The Written World

01-svenonius

19 δοκίμια που ξεσκίζουν όλα τα φόβητρα του σύγχρονου κόσμου, ιδανικό για κάθε ανθρώπινη ύπαρξη που αγαπάει τις λέξεις, τις σκέψεις, τα ποτά, την μουσική, την τέχνη, την έκφραση. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ian Svenonius το βιβλίο που θα ανακαλυφθεί, θα ρουφηχθεί, θα προωθηθεί και τελικά θα κυριαρχήσει στην αγορά όπως η Βίβλος και το μικρό κόκκινο βιβλίο του Μάο.

 

Viv Albertine - Clothes, Clothes, Clothes. Music, Music, Music. Boys, Boys, Boys

02-clothes

Το κορίτσι που σχημάτισε μπάντα με τον Sid Vicious, περιόδευσε στην Αμερική με τους Clash, έζησε ένα ειδύλλιο με τον Mick Jones και υπήρξε η έμπνευση για τo “Train In Vain” είναι αυτό που γράφει για τη ζωή του σε μια ανδροκρατούμενη πανκ σκηνή, τη διάλυση των Slits και την προσωπική της συντριβή, τον γάμο, την μητρότητα, τον καρκίνο, την μόδα, το σεξ, τον φεμινισμό, τον έρωτα κι εμείς αυτό που διαβάζουμε είναι η ιστορία...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured