Η ανθρωπιά των γαϊδουριών

Κείμενο: Όλγα Θεοδωροπούλου

Στον ψυχολόγο που θα πήγαινα, αν είχα λεφτά και όχι φίλους, θα του έλεγα για το περιέργο αίσθημα χαράς που με πιάνει, όταν στο αυτοκίνητο ακούω τη σειρήνα ασθενοφόρου και ξαφνικά γίνομαι ένας από όλους αυτούς τους οδηγούς, οι οποίοι παραμερίζουν κακήν κακώς για να περάσει το όχημα. Τη στιγμή εκείνη νιώθω περήφανη που άγνωστοι μεταξύ μας άνθρωποι γινόμαστε όλοι μαζί μια ακόμα πιθανότητα σωτηρίας ενός ακόμα αγνώστου. Κι ας τρέχουν κάποιοι πίσω από το ασθενοφόρο για να κερδίσουν λίγα μέτρα στην κίνηση. Κι ας βρεθεί κάποιος που στο επόμενο φανάρι θα φύγει με κόκκινο ή θα με κλείσει ή θα κάνει όλα αυτά τα απίθανα που όχι μόνο απαγορεύονται στον Κ.Ο.Κ. αλλά και προδίδουν την ασχετοσύνη τους στην οδήγηση. Τη στιγμή εκείνη νιώθω ότι υπάρχει ακόμα ανθρωπιά εκτός από γαϊδουριά (αν και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί αποδίδουμε κωλοπαιδισμό στα κατά τ’ άλλα γλυκύτατα αυτά ζωάκια, που τείνουν να εκλείψουν από την ελληνική ύπαιθρο...). 


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Ελένη Τζαννάτου μπαίνει σε μπαρ που σερβίρουν σε 24 καρέ το δευτερόλεπτο, όσο τα κανονικά μπαρ

Με αφορμή την σειρά Hollywood του Ryan Murphy στο Netflix, η Ελένη Τζαννάτου θυμάται 13 στιγμές

Η νέα σινεφίλ κι ελληνική πλατφόρμα streaming ήρθε πριν λίγο καιρό στις οθόνες μας και συστήνεται

FEATURED TODAY

H ιδέα της ανεξάρτητης εταιρείας, του independent label, που έδωσε και το όνομά του στην indie σκηνή.
 

8 γυναίκες που υπηρετούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη μουσική βιομηχανία, αφηγούνται στην Τάνια Σκραπαλιώρη και την Ελένη Τζαννάτου τις δικές τους

Στο νέο του Diggin', o Ζώης Χαλκιόπουλος χάνεται στον κατάλογο της Jazzaggression και κολλάει με το Mona Lisa του Christian Reim Sextet.

HOT STORIES

Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης ανακοίνωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει δίσκο με παιδικά τραγούδια «όπως θα ήθελε αυτός να ήταν τα παιδικά τραγούδια».

Ο πρώτος δίσκος της Popi Sem ως SØMMERDUST μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά. Μαζί και το βίντεο για το κομμάτι "Miracle".

Ακούστε το νέο κομμάτι της ράπερ.

Top