“42 μέρες από την δολοφονική επίθεση κατά της Κωνσταντίνας Κούνεβα και οι υπουργοί Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης δεν ευαισθητοποιήθηκαν να βγάλουν ούτε μια ανακοίνωση για την πορεία των ερευνών, αν υποθέσουμε ότι γίνονται έρευνες για την αποκάλυψη των ενόχων. Ούτε βεβαίως ο αρχηγός της Αστυνομίας ή οι άλλοι αρμόδιοι κρατικοί παράγοντες.
Αν συνέβαινε κάτι παρόμοιο σε έναν από τους «εντιμότατους κύριους ή κυρίες» θα έδιναν συνεντεύξεις κάθε μισή ώρα. Θα ήταν πρώτη είδηση σε όλα τα κανάλια”.


                                       
42 μέρες μετά “τις αποκλειστικές νοσοκόμες τις πληρώνει η οικογένεια από τις συνδρομές του κινήματος αλληλεγγύης!”.



“42 μέρες από την δολοφονική επίθεση κατά της Κωνσταντίνας και η ηγεσία της ΓΣ
EΕ δεν κάνει τίποτα ουσιαστικό για να καταργηθούν οι αντεργατικοί νόμοι που επιτρέπουν την δράση και την ασυδοσία των εταιρειών που ενοικιάζουν ανθρώπους την αυγή του 21ου αιώνα!!!”.



H ΓΣΕΕ “αρνήθηκε να υπογράψει το υπόμνημα που συντάξαμε με τα αιτήματά μας και καταθέσαμε μαζί με την πρωτοβουλία πρωτοβάθμιων σωματείων και συνδικαλιστών στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας.
Όπως όταν πριν από τη συγκέντρωση και πορεία των 85 σωματείων και του Κινήματος Αλληλεγγύης προς την Κωνσταντίνα Κούνεβα «αποκήρυξε» τη συγκέντρωση, χωρίς μάλιστα να τους το ζητήσει κανένας!”.


 


Το κείμενο στα εισαγωγικά είναι η ανακοίνωση της Παναττικής Ένωσης Καθαριστριών και Οικιακού Προσωπικού (ΠΕΚΟΠ), του οποίου η Κωνσταντίνα Κούνεβα είναι γραμματέας. Το κείμενο εκθέτει την κυβέρνηση, το ΕΣΥ, την ΓΣΕΕ, κάποιες δηλαδή από τις βασικές θεσμοθετημένες δομές της κοινωνίας μας. Αξιοσημείωτη και η άρνηση της παθούσας να ενταχθεί στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. Πόσα μαθήματα αξιοπρέπειας πρέπει να πάρουν κάποιοι από αυτήν. Προφανώς και δεν θέλει να γίνει σημαιάκι σε κομματικές εκδηλώσεις, προφανώς είναι ζωντανή ακόμα, μιλά και προκαλεί πυρετό στα αφεντικά της…


 


Νίκος Σαραφιανός

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured