Χρειάστηκαν κάποιες ημέρες για να ξενερώσουμε και να 'μαζέψουμε' τις εντυπώσεις μας από το προηγούμενο weekend στο Αγκίστρι. Το πρώτο Wonderland, η πρώτη καλοκαιρινή εκδρομούλα που διοργάνωσε το Avopolis Music Network και οι Fresh & Yellow, στον κοντινό αυτό παράδεισο είναι παρελθόν.

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε μεν η διοργάνωση, με καλή θέληση όλων διορθώθηκαν τα λάθη και τα "λάθη" και προχωρήσαμε στο βασικότερο στάδιο: Στο πως όλοι μαζί θα ξεφύγουμε για λίγο από την καθημερινότητα, πάντα με τη μουσική που μας αρέσει. Και αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά, πιστεύουμε ότι ο στόχος επετεύχθη.

7.000 άτομα βρέθηκαν στο νησί του Αργοσαρωνικού εκείνο το διήμερο, με ένα ποσοστό αυτών να γεμίζει ασφυκτικά το βράδυ του Σαββάτου το Κάστρο club, χορεύοντας κυριολεκτικά μέχρι την αυγή στους indie pop, rock, 80s -και ό,τι άλλο δεν έβαζε ο νους μας- ρυθμούς της μαγικής τριάδας των Fresh & Yellow! Αν θέλετε την προσωπική μου γνώμη, αυτή ήταν ίσως και η κορυφαία σε επιλογές και κέφι βραδιά τους.

Την επόμενη μέρα ο κόσμος προτίμησε σαφώς τις παραλίες και το μπανάκι, μη δείχνοντας ιδιαίτερη συμπάθεια για τους soul, funk, acid jazz ήχους των Hallucination Generation. Ήταν και η κόπωση από την προηγούμενη νύχτα που δεν άφηνε διάθεση για πολλά πολλά. Όταν άρχιζε να σουρουπώνει πάντως, τα decks ανέλαβαν και πάλι οι Fresh & Yellow, εναλλάξ με τους Κωνσταντίνο Τσάβαλο και Παναγιώτη Κονδύλη της ομάδας του Avopolis.

Ίσως δεν έχει κανένα νόημα η περιγραφή των εντυπώσεων μίας καλοκαιρινής εκδρομής -μας επιστρέφει μόνο πίσω στα σχολικά μας χρόνια. Αυτό που μπορούμε μόνο να πούμε είναι ...στο επανιδείν και με περισσότερα πράγματα την επόμενη φορά.

Τι μας έμεινε:

- Η απογευματινή βόλτα από τη Σκάλα στο Μεγαλοχώρι με τον φανταστικό κόκκινο ήλιο και το αεράκι να ανεμίζει τα παρεό των κοριτσιών της παρέας.

- Η θέα του μικρού λιμανιού και των καικιών από ένα βυθισμένο στο σκοτάδι Κάστρο club, λόγω διακοπής ρεύματος στην αρχή, όσο απολαμβάναμε το ποτό μας.

- Η ροκ αίσθηση του νησιού, που δεν οφείλεται βέβαια μόνο στην "απόβαση", αλλά και στον ιδιαίτερο χαρακτήρα των ανθρώπων του. Παντού έβλεπες αφίσες ή άκουγες κάτι που σε παρέπεμπε εκεί.

- Που δεν μας κατέβαλλε καθόλου ο ελάχιστος ύπνος...

- Οι άφθονες μπύρες στο στομάχι μας (μα πόσες να αντέξουμε;)!

- Το παρεϊστικο κλίμα στους δρόμους, οι συναντήσεις με φίλους και γνωστούς (και ποιους δεν είδαμε!), τα παιχνίδια στην παραλία...

- Μία γλυκιά μελαγχολία με την επιστροφή μας...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured