Η ελληνικής καταγωγής μουσικός παραγωγός και DJ κατάφερε πραγματικά να ταρακουνά τα dancefloor σε όλο τον κόσμο. Από τις βαριές μπασογραμμές και τον οργιαστικό ρυθμό του κομματιού της “Get Dirty”, την 1η θέση που κατέκτησε με το “Under These Lights” στην κατηγορία dance κομματιών του Billboard, μέχρι το τελευταίο της single “Places”, με την Raquel Castro του Empire στα φωνητικά, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο site του διάσημου κοσμικολόγου Perez Hilton, η Xenia Ghali εμπνέεται, δημιουργεί και παίζει μουσική για τη γενιά του σήμερα. Με αφορμή τη δυναμική φωτογράφιση του εμβληματικού Superstar των adidas Originals, μας μίλησε γι’ αυτή τη γενιά, για τη μουσική ως τρόπος έκφρασης και επικοινωνίας, αλλά και το στυλ της.

«Η γενιά του σήμερα διψά να εκφραστεί και να αφήσει το αποτύπωμά της. Με το να εκφράζω και να επικοινωνώ με κάθε τρόπο ποια είμαι, τι σκέφτομαι, τι νιώθω και δρώντας ανάλογα, επηρεάζω και σχηματίζω τον κόσμο γύρω μου», μας λέει. Υπάρχει μια φουρνιά νέων ανθρώπων που φέρνει στο προσκήνιο και πάλι τη δημιουργικότητα, την πρωτοτυπία και την αυθεντικότητα
Στοιχεία που χαρακτηρίζουν και το εμβληματικό superstar που επιλέγει στις εμφανίσεις της, το οποίο τώρα έρχεται σε 3 νέες εκδόσεις που έχουν ως κοινό τις 3 χαρακτηριστικές ρίγες της adidas και κυκλοφορούν σε όλους τους τόνους του γκρι. 

H φιλοσοφία που έχει χαραχτεί στο DNA του ιστορικού superstar αποτελεί πηγή έμπνευσης για νέους ανθρώπους που αναζητούν το φρέσκο, καθώς δημιουργούν και εμπνέονται από το αστικό τοπίο. Η ίδια η Xenia Ghali, βρίσκει στοιχεία της κουλτούρας του best seller των adidas Originals και στον εαυτό της. «Η μουσική είναι ένας πολύ δυνατός τρόπος έκφρασης και επικοινωνίας. Ακούγοντας και βιώνοντας τη μουσική, ερχόμαστε σε επαφή με διαφορετικά συναισθήματα και πλευρές του εαυτού μας. Και όταν μοιραζόμαστε τη μουσική, όλα αυτά τα επικοινωνούμε, βρίσκοντας κοινά σημεία με τους γύρω μας» παραδέχεται. 

xenia_arxiki.jpg

Με αυτό το τσαγανό και αψηφώντας τους κινδύνους η Xenia Ghali δήλωσε συμμετοχή, εμφανίστηκε και νίκησε στον διαγωνισμό iStandard Producer Showcase στη Νέα Υόρκη, σε ηλικία μόλις 19 ετών. Τα μουσικά εφόδια και το καλλιτεχνικό της θάρρος άνοιξαν διάπλατα την πόρτα της μουσικής βιομηχανίας για τη νεαρή και παγκοσμίως καταξιωμένη δημιουργό και DJ. Που, έχοντας ξεχωρίσει για την αυθεντικότητά, το έργο και την αγάπη της για το street style, φωτογραφήθηκε φορώντας τα Superstar της (ιδανικό και απαραίτητο αξεσουάρ στα καθημερινά της outfit), μαζί με άλλους νέους, αυθεντικούς έλληνες δημιουργούς. Άλλωστε, η μόδα μπορεί να εξελίσσεται διαρκώς, τα trends να αλλάζουν συνέχεια, το Superstar, όμως, παραμένει πιστό στις αξίες και τον διαχρονικό σχεδιασμό του, στηρίζοντας την καινοτομία και τη δημιουργικότητα των νέων ανθρώπων.

H Xenia Ghali είναι ένας από αυτούς: προσπαθεί μέσα από τη μουσική της να γράψει και εκείνη τη δική της ιστορία. «Βρίσκω έμπνευση παντού γύρω μου» συμπληρώνει, «ακόμα και στα μικρότερα πράγματα. Από το πώς περνάει το φως του ήλιου ανάμεσα από τα δέντρα, τον απαλό ήχο των κυμάτων, από την εικόνα ενός ερωτευμένου ζευγαριού». Σκηνές από την καθημερινότητα, ή ακόμα και αυθόρμητες εμπνεύσεις, όπως τότε που έβγαλε την κιθάρα της και άρχισε να παίζει στην αίθουσα αναμονής ενός αεροδρομίου, συγκεντρώνοντας τον θαυμασμό των παρευρισκομένων, είναι που παρακινούν την ελληνικής καταγωγής DJ να συνθέσει τις μελωδίες της και να κάνει τον κόσμο ομορφότερο, μέσα από τη μουσική της. Τόσο η ίδια, όσο και τα adidas Originals και οι πρωταγωνιστές της νέας καμπάνιας του Superstar, όλοι τους νέοι δημιουργοί, ενθαρρύνουν τη νέα γενιά να μην διστάζει να εκφραστεί, να είναι πάντα ο εαυτός της και να μην σταματάει να πιστεύει ότι έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο. Μας ενθαρρύνουν, δηλαδή, να γίνουμε αυθεντικοί superstar της καθημερινότητας. Κι αυτό από μόνο του δεν είναι λίγο!

 Για περισσότερα νέα του αγαπημένου σου brand μείνε συντονισμένος στο Facebook Page των adidas Originals και στην επίσημη σελίδα της adidas στο Instagram (@adidasgr)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured