Τα podcasts είναι φορμάτ δημόσιου λόγου και ήχου με ιδιαίτερη απήχηση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Στην χώρα μας δεν έχει εκτιμηθεί όσο ίσως θα έπρεπε, ενώ στην περίπτωση του υπογράφοντα απλά αποτελεί τον εύκολο τρόπο καταγραφής και εξιστόρησης νέων μουσικών διαδρομών από τους ίδιους ανθρώπους που τις δημιουργούν. Κοινώς, στην προσπάθεια να καταγραφούν σκέψεις και απόψεις γύρω από το νέο εξαιρετικό δίσκο του Aθηναίου παραγωγού Blend Mishkin, προτιμήσαμε την εκδοχή του να συνομιλήσουμε με τον ίδιο για αυτό.  

Για τους μη μυημένους o Γιώργος Blend Mishkin Μαντάς είναι μουσικός παραγωγός και DJ σχεδόν δύο δεκαετίες πια. Παραπάνω από μια δεκαετία εξειδικεύεται στον reggae / dub ήχο, εκπροσωπώντας επάξια την χώρα σε αυτό το πεδίο, με guest dj εμφανίσεις και περιοδείες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Παράλληλα βρίσκεται σχεδόν ασταμάτητα σε στούντιο sessions, δημιουργώντας κάποιες φορές πρωτότυπο υλικό και κάποιες αλλές επιβλέποντας από την θέση του παραγωγού δίσκους τρίτων.  

Αυτές τις μέρες κυκλοφορεί το 9o ολοκληρωμένο του album “Ιn Real Life" - o ίδιος το έχει βαφτίσει oρίτζιναλ ράστα σόουλ και το εμπνεύστηκε καθώς και το συνδημιούργησε με τον reggae star της Antigua, Ρromises Not Promises, ο οποίος στο παρελθόν έχει συμμετοχές σε μουσικά projects με παγκόσμια ονόματα, όπως ο Walshy Fire από το δημοφιλές reggae / pop / EDM σχήμα των Major Lazer. Aπό τα αρχικά στάδια δημιουργίας του album μέχρι την άποψη του για τη μαζική αναγνώριση της dub κουλτούρας σε ποπ παραγωγές μέσα από χιτάκια όπως το “Lean On”, ο Βlend Mishkin τα λέει όπως τα νιώθει στo πρώτο μουσικό podcast του Αvopolis. 

{podcast id=1}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured