Avopolis

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που τα κοσμήματα αναδεικνύονται καλύτερα. Τα ρούχα που φοράμε είναι πιο ελαφριά και αέρινα, «επιτρέποντας» στα κοσμήματα να φαίνονται περισσότεροΕπιπλέον, το καλοκαίρι είναι η εποχή που έχουμε αρκετές κοινωνικές υποχρεώσεις, όπως γάμους και βαφτίσεις. Τα κοσμήματα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι απαραίτητα!

Το Skaras Jewels, μας βοήθησε να επιλέξουμε για εσάς τα κοσμήματα που θα φορεθούν φέτος το καλοκαίρι, τα οποία είναι κατάλληλα και για απλές αλλά και πιο επίσημες περιστάσεις!

Πρωτότυπα σκουλαρίκια: Δώστε λάμψη στο πρόσωπό σας!

Τα σκουλαρίκια είναι ένα από τα αξεσουάρ που μπορούν να δώσουν ζωντάνια στο πρόσωπο κάθε γυναίκας. Είναι το κόσμημα εκείνο που μπορεί να σταθεί μόνο του σε μια εμφάνιση, δίνοντάς υπέροχες πινελιές!

skoularikia-kitrino-zirgkon Φέτος το καλοκαίρι, επιλέγουμε σκουλαρίκια με πέτρες σε έντονα χρώματα, που θα δώσουν χαρακτήρα και θα «φωτίσουν» την εμφάνισή μας!

Πέρα από το αέρινο look και τις χαριτωμένες, ρομαντικές πινελιές, το φωτεινό τους χρώμα και το ιδιαίτερο σχέδιο, τα κάνει ιδανικά για να φορεθούν και σε πιο ιδιαίτερες περιστάσεις!

 

 

 

Κολιέ με όμορφα στοιχεία!

kolie-xriso-margaritariaΤα minimal σχέδια, οι λεπτές αλυσίδες και οι elegant λεπτομέρειες, ταιριάζουν τέλεια με την καλοκαιρινή διάθεση. Φέτος επιλέγουμε κολιέ με διακριτικά στοιχεία που σε συνδυασμό με το κατάλληλο ντύσιμο, θα δώσουν ζωηρότητα και λάμψη.

 

 

 

 

Ιδιαίτερα βραχιόλια, για ιδιαίτερες γυναίκες

brahioli-zirgkonΤα βραχιόλια αναδεικνύονται πλήρως το καλοκαίρι, αφού οι καρποί είναι ακάλυπτοι. Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να φορέσετε ένα όμορφο και διακριτικό βραχιόλι και να δημιουργήσετε ένα στυλ που ξεχωρίζει. Αν επιλέξετε λεπτή αλυσίδα χωρίς πολλές λεπτομέρειες, μπορείτε να τη συνδυάσετε με ένα ρολόι για να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο καλοκαιρινό και elegant style.

 

 

 

Δαχτυλίδια με πέτρες σε εντυπωσιακά χρώματα

monopetro-zirgkonΤα δαχτυλίδια με πέτρες σε έντονα χρώματα είναι εντυπωσιακά, λαμπερά και κομψά. Μπορούν να φορεθούν μόνα τους ή σε συνδυασμό με άλλα minimal κοσμήματα, εάν έχετε επιλέξει κάτι αρκετά ζωηρό.

Οι πέτρες προσδίδουν απίστευτη κομψότητα στην εμφάνιση σας και αναβαθμίζουν σημαντικά στο στυλ σας. Τραβούν την προσοχή και πολλές φορές δίνουν ταυτότητα σε μία εμφάνιση.

Ένα χρυσό δαχτυλίδι με ελάχιστη πληροφορία πέρα από μια πέτρα σε εντυπωσιακό χρώμα, είναι το ιδανικό αξεσουάρ που θα συνοδεύσει τις φετινές σας εμφανίσεις το καλοκαίρι.

 

Αν σας άρεσαν τα παραπάνω γυναικεία κοσμήματα, μπορείτε να τα βρείτε εδώ: Σκουλαρίκια από Κίτρινο Χρυσό 14 Καρατίων με Πέτρες Ζιργκόν, Κολιέ από Κίτρινο Χρυσό Κ14 με Μαργαριτάρι, Βραχιόλι Τριάντος με Κωνσταντινάτο από Κίτρινο Χρυσό Κ14 με Πέτρες Ζιργκόν και Μονόπετρο Δαχτυλίδι από Κίτρινο Χρυσό Κ14 με Πέτρες Ζιργκόν.

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured