Avopolis

Τα κοσμήματα αποτελούν προσωπική υπόθεση. Είναι τα αξεσουάρ που χαρακτηρίζουν κάθε εμφάνισή μας, την ολοκληρώνουν και την τελειοποιούν. Όλοι έχουμε κοσμήματα, άλλοι περισσότερα και άλλοι λιγότερα. Μερικοί επενδύουν αρκετά σε αυτά και άλλοι λιγότερο.

Η συλλογή αυτή δεν είναι άλλη από την κλασική. Οι κλασικές επιλογές μας δίνουν την άνεση να έχουμε όμορφα και πάντα επίκαιρα σχέδια, που θα μπορούμε να φοράμε για χρόνια χωρίς να είμαστε εκτός τάσεων.

Το Skaras Jewels έχοντας εμπειρία στο κόσμημα για πάνω από 70 έτη, προτείνει τα κοσμήματα στα οποία αξίζει να επενδύσετε, για να δημιουργήσετε μία συλλογή κλασική που θα έχετε για χρόνια.

Γυναικείοι σταυροί: Κλασικό κόσμημα για το λαιμό

stavros-lefkos-ginaikeiosΟι γυναικείοι σταυροί αποτελούν ένα κλασικό κόσμημα πάνω στο οποίο αξίζει να επενδύσετε για να δημιουργήσετε μία κλασική συλλογή.

 

 

 

 

 

 

 

stavros-metrongold

 Το κολιέ, αποτελεί από μόνο του καθημερινή επιλογή για τη γυναίκα. Αν συνδυαστεί με ένα κόσμημα όπως ο σταυρός, τότε μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση, αποπνέοντας κομψότητα και διαχρονικότητα. Προσθέστε λάμψη στο στυλ σας και σε κάθε σας εμφάνιση!

 

 

 

 

 

 

Χρυσά σκουλαρίκια: Καθημερινή λάμψη!

skoularikia-xriso-kitrino  Τα χρυσά σκουλαρίκια αποτελούν ένα επίσης κλασικό κομμάτι που αξίζει να έχει κάθε συλλογή. Τα σκουλαρίκια μπορούν να συμπληρώσουν άψογα κάθε εμφάνιση και μπορούν να σταθούν και μόνα τους σαν κόσμημα, χωρίς να είναι απαραίτητο να φορέσετε επιπλέον κολιέ και δαχτυλίδι. Τα σκουλαρίκια «γεμίζουν» το πρόσωπο και δίνουν ταυτότητα στην εμφάνισή σας. Ακόμα και μία αρκετά απλή και καθημερινή εμφάνιση, μπορεί αμέσως να γίνει πιο chic προσθέτοντας το σωστό ζευγάρι σκουλαρίκια.Η αλλαγή στο αποτέλεσμα είναι  πάντα εντυπωσιακή.

 

 

 

 

 skoularika-margaritariaΜπορείτε να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια, ή απλά σε ένα κλασικό σχέδιο, κατάλληλο και για την καθημερινότητά σας αλλά και για πιο επίσημες εμφανίσεις.

 

 

 

 

 

 

Γυναικεία ρολόγια: Κομψότητα και στιλ σε ένα κόσμημα

seiko-conceptual-seriesΤο ρολόι είναι ένα κόσμημα πρακτικό. Πέρα από τη χρησιμότητά του στο να παρακολουθείτε το χρόνο χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείτε το κινητό σας, προσφέρει κομψότητα σε κάθε εμφάνιση. Το ρολόι είναι ένα διαχρονικό κομμάτι που κάθε γυναίκα και άνδρας θα πρέπει να έχουν!

 

 

 

 

 

seko-asimenioΤα κλασικά γυναικεία ρολόγια, μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση και να αναβαθμίσουν την εμφάνισή σας. Το ρολόι προσδίδει κύρος και σιγουριά. Μπορείτε να το φορέσετε χωρίς επιπλέον κοσμήματα στο χέρι, ή να το συνδυάσετε με κάποιο βραχιόλι

 

 

 

 

 

 

Η δημιουργία μιας κλασικής συλλογής κοσμημάτων δεν είναι τόσο δύσκολη, αλλά είναι σίγουρα προσωπική υπόθεση. Φροντίστε πέρα από τη διαχρονικότητα και τη φινέτσα που αποπνέει το κόσμημα που θα επιλέξετε, να αντικατοπτρίζει και το προσωπικό σας στιλ. Έτσι, θα έχετε κοσμήματα που θα χαίρεστε να φοράτε για χρόνια!

Τα προϊόντα του Skaras Jewels μπορείτε να τα βρείτε εδώ: Σταυρός Γυναικείος με Αλυσίδα Λευκό Χρυσό Κ14 με Διαμάντια Μπριγιάν, Σταυρός με Αλυσίδα MetronGold από Κίτρινο Χρυσό Κ14 με Διαμάντι και Συνθετικά Ζαφείρια, Σκουλαρίκια από Κίτρινο Χρυσό 14 Καρατιών, Σκουλαρίκια από Κίτρινο Χρυσό Κ14 με Μαργαριτάρια Akoya, Γυναικείο Ρολόι Seiko Conceptual Series Quartz με Μπρασελέ από Ανοξείδωτο Ατσάλι και Γυναικείο Ρολόι Seiko Conceptual Series με Μπρασελέ από Ανοξείδωτο Ατσάλι

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured