Ναταλία Πετρίτη

Το home entertainment ανανεώνεται αυτόν τον χειμώνα με το πιο ενημερωμένο, αλλά και καθηλωτικό πρόγραμμα, μέσα από μια ολοκαίνουρια και πολυσυλλεκτική πλατφόρμα, που με το βλέμμα στο μέλλον, ικανοποιεί και το πιο απαιτητικό μέλος της οικογένειας.

Ο λόγος για την ΕΟΝ, τη νέα πλατφόρμα της Nova, με live και on demand τηλεοπτικό περιεχόμενο, αποτελούμενο από 2300 ταινίες και επεισόδια σειρών, περισσότερους από 3000 αγώνες σε διάφορα αθλητικά γεγονότα, αλλά και πρεμιέρες από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο στον κόσμο. Η ΕΟΝ αποτελεί την απόλυτη καινοτομία στο είδος της, παρέχοντας στους χρήστες της εξελιγμένες, user-friendly λειτουργίες, διαθέσιμες για πρώτη φορά στην ίδια πλατφόρμα.

Μέσα από τον μοναδικό κόσμο της ΕΟΝ, μικροί και μεγάλοι χρήστες της πλατφόρμας θα μπορούν να απολαύσουν στο σπίτι τους και μέσα από τη συσκευή της προτίμησής τους (τηλεόραση/tablet/smartphone/PC/laptop) μεγάλες πρεμιέρες ταινιών, όπως αυτές των Minamata, Φρίκη και Let him go, αλλά και απολαυστικές νέες σειρές, όπως τις Supernormal, La fortuna, Ridley Road, Alex Rider S2 και Gomorrah S5.

Οι απαιτητικοί μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ποιοτικά προγράμματα, όπως αυτά των Ghost Force και TOTS, με τους γονείς να παραμένουν ήσυχοι, καθώς η λειτουργία ΕΟΝ kids τους προστατεύει από υλικό που δεν απευθύνεται στην ηλικία τους. Οι έφηβοι και οι μεγαλύτεροι της οικογένειας από την άλλη, θα έχουν στη διάθεσή τους ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ όπως τα Hot zone: Anthrax και Ισπανική Γρίπη: Αόρατος Εχθρός, που αναμφίβολα θα τους συναρπάσουν!

smiling-female-friends-watching-tv-at-home-2021-08-26-16-32-24-_p17394

Τα φετινά δε Χριστούγεννα θα είναι σίγουρα οικογενειακή υπόθεση, μιας που το Pop up κανάλι της πλατφόρμας, Nova Christmas, θα προβάλει 2 γιορτινές ταινίες για μικρούς και μεγάλους κάθε βράδυ! Το γιορτινό πρόγραμμα δεν περιορίζεται βέβαια μόνο στις ταινίες, αφού η ΕΟΝ έχει εξασφαλίσει επίσης για το πλούσιο πρόγραμμά της Χριστουγεννιάτικες εκπομπές μαγειρικής, αλλά και Christmas Specials, όπως το MTV Unplugged: Tonny Bennet & Lady Gaga.

Το home entertainment θα πάρει φυσικά φωτιά μέσα από το αθλητικό πρόγραμμα που είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα, αφού η ΕΟΝ έχει εξασφαλίσει από το Ολυμπιακός-Άρης  και Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης στο ποδόσφαιρο, μέχρι τα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης στο basket και ολόκληρη τη διοργάνωση του Davis Cup στο tennis, που σίγουρα θα σας καθηλώσουν στο σαλόνι του σπιτιού σας!

Ενημερωθείτε για τη νέα πλατφόρμα της ΕΟΝ και αποκτήστε το home entertainment που πάντα θέλατε!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured