Ναταλία Πετρίτη

Τρέξιμο στη δουλειά, υποχρεώσεις από το πρωί ως το βράδυ και μια καθημερινότητα γεμάτη προκλήσεις. Η ανάγκη για χαλάρωση και ποιοτική ψυχαγωγία είναι μεγαλύτερη από ποτέ και αυτόν τον χειμώνα, ο τρόπος με τον οποίο διασκέδαζες στο σπίτι σου αλλάζει ριζικά, μέσα από μια πλατφόρμα που υπόσχεται να κάνει το αύριο διαθέσιμο σήμερα.

Ο λόγος φυσικά για την ΕΟΝ, την ολοκαίνουρια πλατφόρμα της Nova, με live και on demand τηλεοπτικό περιεχόμενο, αποτελούμενο από 2300 ταινίες και επεισόδια σειρών, περισσότερους από 3000 αγώνες σε πληθώρα αθλητικών γεγονότων και πρεμιέρες από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο στον κόσμο. Η ΕΟΝ καινοτομεί ταυτόχρονα παρέχοντάς σου εξελιγμένες λειτουργίες, πανεύκολες στη χρήση για όλα τα μέλη της οικογένειας και διαθέσιμες για πρώτη φορά στην ίδια πλατφόρμα.

Μέσα από τον μοναδικό κόσμο της ΕΟΝ, όλοι θα μπορούν από την άνεση του σπιτιού να απολαύσουν μέσα από τη συσκευή της προτίμησής τους (τηλεόραση/tablet/smartphone/PC/laptop) μεγάλες πρεμιέρες ταινιών, όπως αυτές των Minamata, Φρίκη και Let him go αλλά και απολαυστικές νέες σειρές, όπως τις SupernormalLa fortuna, Ridley Road, Alex Rider S2 και Gomorrah S5.

happy-friends-with-remote-watching-tv-at-home-2021-08-26-22-49-_p86111

Η ΕΟΝ θα φροντίσει επίσης ώστε ολόκληρη η οικογένεια να απολαύσει ποιοτικά τα φετινά Χριστούγεννα, μέσα από το Pop up κανάλι της, Nova Christmas, που από τις 13/12 και κάθε βράδυ, θα προβάλει 2 γιορτινές ταινίες για μικρούς και μεγάλους. Το γιορτινό πρόγραμμα δεν περιορίζεται βέβαια μόνο στις ταινίες, αφού η ΕΟΝ έχει εξασφαλίσει επίσης Χριστουγεννιάτικες εκπομπές μαγειρικής, αλλά και Christmas Specials, όπως το MTV Unplugged: Tonny Bennet & Lady Gaga.

Οι μικροί της παρέας μας θα έχουν φυσικά την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πληθώρα από fun και γεμάτα συγκινήσεις τηλεοπτικά προγράμματα για την ηλικία τους στα παιδικά κανάλια της πλατφόρμας ΕΟΝ, όπως τα Ghost Force, αλλά και TOTS, ενώ οι μεγάλοι θα καθηλωθούν από ντοκιμαντέρ όπως τα Hot zone: Anthrax και Ισπανική Γρίπη: Αόρατος Εχθρός.

Και βέβαια, ποιοτικό home entertainment σημαίνει Σαββατοκύριακα (και όχι μόνο!) παρακολούθησης των αγαπημένων σπορ και ομάδων σου, και μέσα από την ΕΟΝ θα μπορείς να παρακολουθήσεις από το Ολυμπιακός-Άρης και Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης στο ποδόσφαιρο, μέχρι τα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης στο basket και ολόκληρη τη διοργάνωση του Davis Cup στο tennis. Και όλα αυτά, μαζί με μοναδικές λειτουργίες της ΕΟΝ, όπως το ΕΟΝ sports mode, που δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε live στατιστικά κατά τη διάρκεια προβολής των αγώνων με απίστευτη ευκολία.

Ενημερώσου για την πλατφόρμα της EON και γύρνα σελίδα στη live και on demand ψυχαγωγία στο σπίτι μια για πάντα!

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured