Τάνια Σουγιουλτζή

Όλη μου η ενήλικη ζωή ένα περπάτημα! Περπάτημα για να πάω στη σχολή, περπάτημα για να πάω στη δουλειά, στο μπαρ, στη φίλη, παντού. Η συντροφιά μου τα ακουστικά μου, η μουσική μου και στίχοι να με συντροφεύουν. "Τry walking in my shoes" ακούω και σκέφτομαι ότι ίσως τα πάντα να ήταν λίγο καλύτερα αν όντως προσπαθούσαμε να "περπατήσουμε" στα βήματα των άλλων για να τους καταλάβουμε.

Περπατάμε σκυφτοί, χαμένοι στις σκέψεις μας. Όχι γιατί δεν θέλουμε να κοιτάξουμε κανέναν, αλλά γιατί θέλουμε να προσέξουμε το κάθε μας βήμα, την κάθε μας κίνηση. Μην κοιτάς κάτω, κοίτα μπροστά, εκεί που θέλεις να πας. Σε μία εποχή που όλα γίνονται γρήγορα, κάνε μία στάση, παρατήρησε, εξερεύνησε, απόλαυσε την κάθε στιγμή.

Αυτό που θυμάμαι από τις διαδρομές της ζωής μου, είναι ότι πάντα ήθελα να νιώθω άνετα και όμορφα. Όποια κι αν ήταν η τάση της μόδας, η δική μου προτεραιότητα ήταν η άνεση και η ανεμελιά. Όταν μπορούσα να τα συνδυάσω και με κάτι πολύ καλαίσθητο, τότε ακόμα καλύτερα. Αλλά το σημαντικό ήταν ότι απολάμβανα την κάθε στιγμή.  

adidashocins1

Η νέα σειρά της adidas Original, Home of Classics, μου ξυπνάει τέτοιες αναμνήσεις. Μοναδικά λευκά, δερμάτινα sneakers, που είναι διαχρονικά επίκαιρα, σε διαφορετικές γενιές, στυλ και κουλτούρες. Μπορεί και να χαρακτηριστεί ως η πολιτιστική κληρονομιά του παρόντος για τη νέα γενιά! Για τη νέα γενιά που τολμάει να είναι άνετη. Που ντύνεται casual αλλά προσεγμένα, μοντέρνα αλλά με πινελιές του παρελθόντος. Ταξιδεύουμε στα εφηβικά μας χρόνια, τότε που ήμασταν πιο ανέμελοι, πιο αυθόρμητοι, πιο…ελεύθεροι. Θυμήθηκα το πόσο πολύ μου άρεσε να φοράω sneakers όλες τις ώρες. Στις περιπέτειες της καθημερινότητας, στις νυχτερινές εξορμήσεις, στις ξέγνοιαστες διακοπές...Με έπιασε μία νοσταλγία. 

"Τόλμησε να είσαι διαφορετικός με κάτι κλασικό!" Αυτό είναι που μου άρεσε στη νέα σειρά Home of Classics.

Πρωταγωνιστής της σειράς, το Supercourt, το δερμάτινο sneaker, ορόσημο στα court. Κλασικό στυλ, μέσα από μία ανανεωμένη ματιά.
Όντας λευκό, με μοντέρνο σχέδιο και διαθέτοντας την κλασική rubber σόλα, ο σχεδιασμός του Supercourt φέρνει το παρελθόν του brand στο παρόν, για τη νέα γενιά creators. Για να τους συνοδεύει σε κάθε τους βήμα, παντού και πάντα.

adidashocins3

adidashocins4

Ο ανέμελος και ξέγνοιαστος εαυτός σου θέλει να θυμηθεί ξανά τα νεανικά του βήματα. Τόλμησε το. Μπορεί τα βήματα σου να είναι διαφορετικά, αλλά εσύ είσαι ακόμα ο ίδιος. Θυμήσου.
Τα adidas supercourt πρωταγωνιστούν στο παρελθόν, στο παρόν, στο μέλλον σου.

adidashocins2

Φόρεσε τα και τρέξε σε ότι αγαπάς, κάνε μία στάση σε ότι σε ευχαριστεί, δώσε κλωτσιά σε ότι σε ενοχλεί.

Μπες στο https://www.adidas.gr/home_of_classics?grid=true, διάλεξε χρώμα, στυλ, γραμμή και…θυμήσου…Be yourself…everyone else is already taken!

@adidasOriginals #HomeofClassics

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured