Τάνια Σουγιουλτζή

Το νέο όνομα στη ραπ μουσική σκηνή που ακούγεται τελευταία, είναι αυτό του 20χρονου Saske. Το τραγούδι «Ξέρω μάνα» έχει καταφέρει να μείνει στην κορυφή των IFPI Digital Charts για 24 συνεχόμενες εβδομάδες.

Το νέο όνομα στα running sneaker που ακούγεται τελευταία, είναι αυτό του Nite Jogger.

niteinside1.jpg

Η adidas αποδεικνύει πως ο συνδυασμός δύο hot trends, μπορεί να είναι εκρηκτικός!

Τα adidas Originals επαναδημιουργούν το κλασικό urban running sneaker και μας  παρουσιάζουν το Nite Jogger στη νέα, αναμφισβήτητα fashionable μορφή του.

Ρίχνοντας φως στο σκοτάδι, το Nite Jogger, με τη χρηστική τεχνολογία και το προχωρημένο design, φωτίζει τα βήματα αυτών που δεν σταματούν να δημιουργούν όταν πέφτει η νύχτα. 

niteinside3.jpg

τεχνολογία Hi-Vis και το μήνυμα «speed of nite» γραμμένο με κώδικα μορς στην εξωτερική του σόλα και στη γλώσσα, το νέο running trend, μας αποδεικνύει ότι ποτέ δεν είναι αργά για να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας

niteinside4.jpg

Ήδη το fashion statement του Nite Jogger έχει υποστηριχθεί από ένα παγκόσμιο δίκτυο καλλιτεχνών.

Στην Ελλάδα, τα adidas Originals, ετοιμάζουν μια Live, Hi-Vis performance από τον Saske και σε προ(σ)καλούν. Οι ομάδες του καλλιτέχνη και των adidas Originals συνεργάστηκαν για το video clip του νέου τραγουδιού του Saske, με τίτλο «Ένστικτο», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα την ημέρα του Live σε μία τεράστια προβολή.

Δες το παρακάτω video για να καταλάβεις γιατί δεν πρέπει να το χάσεις με τίποτα! 

{youtube}mBRR5ucSY9o{/youtube}

Το location του live μυστικό…

Αν θέλεις να το ανακαλύψεις και να προμηθευτείς την πρόσκληση σου, επισκέψου το adidas Originals store Athens (Αθηναΐδος 5 & Καλαμιώτου). Πρόλαβε μέχρι τις 21/4! 

niteinside2.jpg

To Nite Jogger θα είναι διαθέσιμο στο adidas Originals store Athens, σε επιλεγμένα sneaker stores αλλά και στο adidas.gr.

Διάλεξε το χρώμα που σου αρέσει και χάραξε τη δική σου φωτεινή πορεία στη νύχτα!

@adidasOriginals #NITEJOGGER

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured