avopolis.team

Καλοκαίρι χωρίς συναυλίες και φεστιβάλ δεν νοείται και το ξέρετε πολύ καλά ότι ζούμε γι' αυτή την περίοδο - είτε πρόκειται για εγχώρια είτε για εκτός συνόρων events. Θα διαβάσατε τις προηγούμενες ημέρες τις εντυπώσεις μας από το Release Athens Festival, με τον Richard Ashcroft να ξαναζωντανεύει με τη φωνή του την εποχή των Verve, τον Rag'n'Bone Man να μας αποδεικνύει ότι δικαίως αποκαλείται φαινόμενο, την καταπληκτική παρουσία της Raquel Jones στην εμφάνιση των Thievery Corporation, τους αγαπημένους UB40, αλλά και το εντυπωσιακό πλήθος που κατέκλυσε την Πλατεία Νερού, ξεσηκώθηκε με τον Parov Stelar και το έριξε έπειτα σε ασταμάτητο χορό υπό τις προσταγές των Jamiroquai, μετατρέποντας το φαληρικό Δέλτα σε υπαίθρια ντίσκο... Μαζί μας, στο πρώτο μεγάλο φεστιβάλ του καλοκαιριού ήταν η Reebok Classic που κήρυξε την έναρξη του καλοκαιριού με τον πιο μουσικό τρόπο, δίνοντας δυναμικό παρών στο πιο συναρπαστικό φεστιβάλ της χρονιάς. Στις πιο χαλαρές μας στιγμές, όταν "μετακομίζαμε" προς τα πίσω για βόλτες και ποτάκια, περνούσαμε από το booth της: βγαλμένο από το παρελθόν ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους πίσω στο χρόνο και κέρδισε τις εντυπώσεις όσων βρέθηκαν στην πλατεία Νερού στις 31/05, 01/06 και 17/06.

Το σκηνικό ιδανικό για μια classic εμπειρία: θάλασσα, σούρουπο, εμβληματικές μελωδίες και ζεστή ατμόσφαιρα που όσο η κάθε βραδιά προχωρούσε μετατρεπόταν σε «καυτή»!

rebbreleaseavop_keimeno3.jpg

Το booth της Reebok Classic δέσποζε στον χώρο και δεν γινόταν να μην πλησιάσουμε. Θυμίζοντας τεράστια παλιά τηλεόραση έκανε τον κάθε παρευρισκόμενο να κοντοσταθεί -και όχι μόνο- περνώντας από μπροστά του. Μια ομάδα χορευτών, φορώντας ένα από τα πιο iconic παπούτσια των '90s, το Reebok Rapide, έδινε μοναδικό παλμό καλώντας τον κόσμο να… βγει στην τηλεόραση, να φωτογραφηθεί, να χορέψει και να διασκεδάσει! 

panoedit2.jpg

Οι περισσότεροι από εμάς βγάλαμε τις φωτογραφίες μας, αλλά υπήρχαν και μέλη της ομάδας που με τη βοήθεια των χορευτών του booth έκαναν... χορευτικές κινήσεις (δεν κάνουμε πλάκα)! Οι πρώτοι πήραμε τις φωτογραφίες μας εκτυπωμένες και σε e-mail για τα social media, ενώ οι πιο τολμηροί (οι χορευτές!) είχαν την ευκαιρία να λάβουν τα gif με τις χορευτικές κινήσεις τους ηλεκτρονικά!

Τόσο πριν το κάθε live όσο και μεταξύ των acts, το booth της Reebok ήταν το “talk of the concert”, θυμίζοντας στους μεγαλύτερους και παρουσιάζοντας στους νεότερους τη μοναδική γοητεία των '90s, που ήταν παρούσα και μουσικά στο φετινό Release Athens Festival. Και το Reebok Rapide κάνει σαφές σε όλους ότι αυτή η γοητεία είναι σημείο αναφοράς τόσο για τη μουσική όσο και για τη μόδα. Θολώνοντας τις γραμμές μεταξύ παραδοσιακού και μοντέρνου, κάνει την επανεμφάνισή του και σκοπεύει να κατακτήσει και πάλι την καρδιά κάθε σύγχρονου sneaker lover! 

Τα Reebok Rapide είναι διαθέσιμα σε τέσσερις χρωματικούς συνδυασμούς. Κλασικό design ή πιο adventurous προτάσεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε sneakerhead θα βρει αυτό που του ταιριάζει! Βρείτε τα στο επίσημο site της Reebok στο https://www.reebok.com/gr και στα καταστήματα Sneaker 10.

panoedit.jpg

Λατρεύουμε το Reebok Rapide γιατί μας κάνει να ζούμε τα '90s… σήμερα!

facebook | instagram

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured