avopolis.team

Για 5 ημέρες από τις 25 έως τις 29 Ιουνίου, εσύ που θέλεις να κάνεις μια θετική αλλαγή στη ζωή σου, να αποκομίσεις γνώσεις και εφόδια και να μπεις μέσα στην πραγματικότητα μεγάλων επιχειρήσεων, έχεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις στο Youth Empowered στο Περιστέρι! Μαθαίνοντας από τα ίδια τα στελέχη των εταιρειών τι είναι αυτό που θέλουν από έναν υποψήφιο αλλά και τις σύγχρονες απαιτήσεις μια επιχείρησης από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές, θα αποκτήσεις το συγκριτικό πλεονέκτημα που επιθυμείς για να βγεις μπροστά, διεκδικώντας το επαγγελματικό μέλλον που ονειρεύεσαι. Μέσα από παρουσιάσεις, workshops, προσομοιώσεις και ειδικές εκπαιδευτικές διαδικασίες, θα βελτιώσεις τις προσωπικές σου δεξιότητες και θα διευρύνεις τις γνώσεις σου για την αγορά εργασίας. 


Για να πάρεις μέρος στο Youth Empowered στο Περιστέρι μπορείς τώρα να δηλώσεις συμμετοχή στο www.youthempowered.gr μέχρι και τις 15 Ιουνίου. Η συμμετοχή σου είναι δωρεάν, με σειρά προτεραιότητας, δεν προϋποθέτει εξειδίκευση και συνοδεύεται από βεβαίωση παρακολούθησης.

youthempadv_keimeno1.jpg

Τι θα συμβεί αυτές τις πέντε μέρες στο Youth Empowered στο Περιστέρι; Υψηλόβαθμα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον, της Coca-Cola αλλά  και των συνεργαζόμενων εταιρειών και φορέων, θα είναι εκεί για να σου προσφέρουν συμβουλές και καθοδήγηση μέσα από διαδραστικές ασκήσεις και παρουσιάσεις. Με τη στήριξη των έμπειρων μεντόρων θα μάθεις πώς μπορείς να κάνεις το βιογραφικό σου να ξεχωρίσει, άλλα και να προετοιμαστείς σωστά για μία συνέντευξη που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Συνομιλώντας από κοντά με στελέχη της αγοράς θα χτίσεις το δικό σου δίκτυο στην αγορά εργασίας, αποκτώντας ταυτόχρονα βασικές γνώσεις οικονομικών, project management, αλλά και τεχνικές πωλήσεων και διαπραγματεύσεων. Τέλος, θα μάθεις πώς να χρησιμοποιείς έξυπνα και αποτελεσματικά τα social media για να δημιουργήσεις ένα ελκυστικό προφίλ για μελλοντικούς εργοδότες.

To Youth Empowered ξεκίνησε το 2017 σε συνεργασία με περισσότερες από 15 εταιρείες, οργανισμούς, και στρατηγικό συνεργάτη το kariera.gr, για να δώσει στους νέους 18-30 ετών που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας, δεξιότητες, καθοδήγηση και επαγγελματική δικτύωση, ώστε να διεκδικήσουν ουσιαστικές ευκαιρίες απασχόλησης. Στη δυναμική ομάδα του Youth Empowered πρόσφατα προστέθηκαν η ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ ως στρατηγικός συνεργάτης απασχόλησης και η Microsoft ως στρατηγικός συνεργάτης ψηφιακών δεξιοτήτων. Στόχος του προγράμματος είναι μέχρι το 2020, να βοηθήσει 20.000 νέους, ώστε να θέσουν τις βάσεις για το μέλλον τους. Μέχρι σήμερα στην διαδικτυακή πλατφόρμα οι συμμετέχοντες έχουν ξεπεράσει τους 3.000 ενώ ήδη περισσότεροι από 250 νέοι έχουν συμμετάσχει στα σεμινάρια Youth Empowered που πραγματοποιήθηκαν στο Ηράκλειο Κρήτης, στη Θεσσαλονίκη και στον Βόλο.

youthempadv_keimeno.jpg

Το Youth Empowered εντάσσεται στην ευρύτερη πλατφόρμα προγραμμάτων της Coca-Cola Τρία Έψιλον  και της Coca-Cola που απευθύνονται στους νέους της χώρας μας με στόχο να αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν έμπρακτα στην αναζήτηση εργασίας, στην ανάληψη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και στην αξιοποίηση ευκαιριών για το μέλλον που ονειρεύονται. Από το 2015 έως και σήμερα, περίπου 4.000 νέοι έχουν συμμετάσχει σε προγράμματα, όπως το Πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχολησιμότητας Youth Empowered, οι Σχολές Επιχειρηματικότητας, αλλά και το πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης ReGeneration, μια πρωτοβουλία των Global Shapers Athens Hub που υποστηρίζεται ενεργά, μεταξύ άλλων, από το Ίδρυμα της Coca-Cola (Τhe Coca-Cola Foundation) και την Coca-Cola.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured