Ιωάννα Νικολάου

Είμαστε Θετική Ενέργεια!

H Amita Motion ο αγαπημένος χυμός των νέων, μας γεμίζει θετική ενέργεια και μας προσκαλεί για 12η συνεχή χρονιά στον μεγαλύτερο μουσικό θεσμό της χώρας! Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας επιστρέφει δυναμικά, στο καθιερωμένο της ραντεβού την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, στις 17:30, στο ΟΑΚΑ στο Τείχος των Εθνών, γεμάτη εκπλήξεις, μοναδικές συνεργασίες, φαντασμαγορικά live acts και πρωτότυπα διαδραστικά happenings που θα μπορεί να απολαύσει το κοινό καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. 

Με ελεύθερη είσοδο, η Amita Motion θα μας ταξιδέψει και φέτος σε ένα ξεχωριστό μουσικό υπερθέαμα, με ενέργεια, χρώματα και δυναμικό παλμό. Στο εντυπωσιακό stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας θα βρεθούν οι: ΜΕΛΙSSES & DJ Young, Playmen & MAD M.A.C., Πάνο Μουζουράκη & Xenia Ghali, Έλενα Παπαρίζου & Mark Angelo, Ελένη Φουρέιρα & DJ Pitsi ενώ με τους ρυθμούς τους υπόσχονται να μας απογειώσουν και οι αγαπημένοι καλλιτέχνες των νέων: Κings, MIKE, N.O.E., Radioact, Snik, Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος & Charis Savva. Επιπλέον, οι Μarcus & Martinus, το συγκρότημα φαινόμενο από την Νορβηγία, που έχει  ξεσηκώσει όλη την Ευρώπη, θα χαρίσει στο κοινό την πιο συναρπαστική μουσική εμπειρία με τα εκπληκτικά του acts και τη θετική του διάθεση.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δε θα μπορούσαν να λείπουν οι πρωτοποριακές guest εμφανίσεις. Oι super stars NERVO και oι σαρωτικοί DVBBS μετά τις εμφανίσεις τους στα μεγαλύτερα dance festivals του κόσμου, θα προσγειωθούν στο stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας για ένα ανεπανάληπτο show.
 
Στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας επίσης θα βρεθούν στο πρώτο τους live performance, οι The Players & οι The Starboys, τα δυο συγκροτήματα που αναδείχτηκαν από τον διαγωνισμό της Amita Motion “Back 2 Bands”.

Το δικό του μοναδικό στίγμα θα δώσει για ακόμη μια χρονιά ο αγαπημένος παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς! 
 
Τέλος, η Amita Motion, πιστή στην προστασία του περιβάλλοντος, φροντίζει και φέτος η Ημέρα Θετικής Ενέργειας να είναι φιλική προς αυτό, ανακυκλώνοντας τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν και προχωρώντας για μία ακόμη χρονιά στην αντιστάθμιση όλων των αέριων ρύπων που θα προκληθούν από τη φετινή διοργάνωση.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα σχετικά με την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2017 και μπείτε στην πιο Θετική Παρέα, απολαμβάνοντας τον αγαπημένο σας χυμό Amita Motion στην συλλεκτική συσκευασία (330ml. 1lt, 1,5lt) που κυκλοφορεί ήδη! 

Μπείτε στην πιο Θετική Παρέα:
Facebook: amitamotion
Twitter: @amitamotion
Instagram: amitamotion
Snapchat: amita_motion
YouTube: AmitaMotionOfficial
Website: thetikienergeia.gr/Back2Bands

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured