avopolis.team

Πολλές φορές θα ακούσεις τους φίλους σου να μιλάνε για τη θετική στάση απέναντι στη ζωή, η οποία μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά σου 180 μοίρες. Και όσο αυτοί σου μιλούν για τη δύναμη της θετικής σκέψης, τόσο εσύ αναρωτιέσαι πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να μη δίνει σημασία σε οτιδήποτε αρνητικό και ενοχλητικό κυκλοφορεί γύρω του. 

Υπάρχουν μερικά «κοινά μυστικά»:

happy1.jpg

* Κάνε παρέα με «θετικούς» ανθρώπους. Θα σε γεμίσουν θετική ενέργεια. Εξάλλου, η αισιοδοξία είναι μεταδοτική. 

* Μην παραδίδεις τα όπλα. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και κάποια στιγμή θα πετύχεις το στόχο σου. Θεώρησε δεδομένο ότι όλα θα πάνε καλά. Και θα πάνε. 

* Μην απογοητεύεσαι από τις αποτυχίες. Σκέψου ότι κάθε αποτυχία αποτελεί μια ακόμη ευκαιρία για μια μεγαλύτερη επιτυχία. Να θυμάσαι πως κάθε φορά που κλείνει μια πόρτα μπροστά σου, αυτό συμβαίνει για να ανοίξει μια μεγαλύτερη.

* Μάθε να εκτιμάς τα θετικά, χωρίς να τα θεωρείς δεδομένα. Κάνε μια λίστα με αυτά, την οποία μπορείς να συμβουλεύεσαι όποτε θέλεις να ενισχύσεις τη θετική σου σκέψη.

* Διασκέδασέ το! Προσπάθησε να επιδίδεσαι σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν, ώστε να αποσπάς την προσοχή σου από τα γεγονότα που σου προκαλούν αρνητικές σκέψεις.

* Κάνε πράξη αυτό που λέει η Amita Motion στη νέα της καμπάνια: η Θετική Ενέργεια βρίσκεται παντού! Βρίσκεται γύρω μας, βρίσκεται μέσα μας κάθε φορά που πέφτουμε αλλά σηκωνόμαστε και προσπαθούμε πάλι. Γιατί εμείς οι ίδιοι «Είμαστε Θετική Ενέργεια»! Αν καταφέρεις να το δεις έτσι, τότε #toxeis.

Μια πλατφόρμα που συγκεντρώνει όλες τις ιστορίες «Θετικής Ενέργειας» από καθημερινούς «ήρωες» που το 'χουν, αποτελεί μια ευκαιρία να βρούμε ακόμα περισσότερα άτομα με την ίδια τρέλα με εμάς. Αλλά και για τους ίδιους τους συμμετέχοντες, η ύπαρξη του Positive Feed, της πλατφόρμας αυτής που απευθύνεται σε καθημερινούς ανθρώπους και τους δίνει την ευκαιρία να ανεβάσουν τις δικές τους βιντεοιστορίες, εκεί όπου είναι οι ίδιοι πρωταγωνιστές, είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι. Και κάπως έτσι δημιουργείται μια μεγάλη παρέα. 

Τι είναι το Positive Feed;

Στο Positive Feed, τη νέα πλατφόρμα της Amita Motion, μπορείς να ανεβάσεις τα δικά σου video κάνοντας αυτό που σε εκφράζει, αλλά και να δεις και να εμπνευστείς από τα video των άλλων. Ανέβασε τα δικά σου video ή video response και συγκέντρωσε Positive Points που μπορείς να ανταλλάξεις με μοναδικά gadget και εμπειρίες. 

ss2.jpg

Εμείς δεν θα σου πούμε ποιο video ανεβάσαμε, μόνο ότι μείναμε με ανοιχτό το στόμα από το εύρος των διαφορετικών τρόπων έκφρασης. Είτε βάζεις ανάποδο καλάθι, είτε παίζεις dubstep μουσική, είτε κάνεις πράξη το "όταν πέφτεις, ξανασηκώνεσαι" με τον καλύτερο τρόπο, είτε θέλεις να δείξεις τις δυνατότητες του αγαπημένου σου προγράμματος επεξεργασίας εικόνας, είτε λύνεις τον κύβο του Ρούμπικ σε δευτερόλεπτα, μπορείς να προκαλέσεις το ενδιαφέρον των άλλων ή να εντυπωσιάσεις. Το σημαντικότερο είναι ότι συμμετέχεις κι εσύ στην πιο θετική καμπάνια που απευθύνεται σε όλους μας. Η Amita Motion πιστεύει ότι οι καθημερινοί «ήρωες» που το 'χουν είναι πολλοί και μέσα από μοναδικές προκλήσεις και διασκεδαστικές μονομαχίες η νέα πλατφόρμα παρακινεί τους νέους να δείξουν ότι το ‘χουν και τους δίνει την ευκαιρία να μοιραστούν τη δική τους ιστορία, στην οποία έπεσαν και σηκώθηκαν ξανά πιο δυνατοί! 

Να πούμε, βέβαια, ότι απολαύσαμε τα πιο απλά, καθημερινά χόμπι, όπως τη ζωγραφιά του Πάτρικ, το πορτοφόλι από χαρτί, το μαγικό κόλπο Levitation, αλλά και "χαζέψαμε" sports που αγαπάμε, όπως το dropping στο karpenisi και το Windsurfing in Dioni. Και, φυσικά, όλες αυτές τις ιδιαίτερες διασκευές σε αγαπημένα κομμάτια.

Ό,τι, όμως, κι αν είναι αυτό που σε εκφράζει, έχεις την ευκαιρία να το ανεβάσεις, να συγκεντρώσεις positive points και να κερδίσεις δώρα. 

Πιστεύεις κι εσύ ότι #toxeis; Απόδειξέ το! 

Τα βήματα είναι απλά.

upload.jpg

1. Ανέβασε το video σου με μουσική, χορό, gaming ή με ό,τι άλλο σε κάνει να #toxeis και κέρδισε positive points. Είναι πραγματικά πολύ απλό και υπόθεση μερικών κλικ.

2. Αύξησε τα Positive Points σου ανεβάζοντας νέα video, κάνοντας video response σε άλλους ή κέρδισέ τα όταν κάποιος κάνει video response σε εσένα.

3. Επισκέψου το upgrade room και χρησιμοποίησε τα positive points που έχεις συγκεντρώσει. Εκεί μπορείς να κάνεις upgrade επιλέγοντας ανάμεσα από τα πιο θετικά gadgets και εμπειρίες.

Μπες τώρα στη νέα πλατφόρμα της Amita Motion και δείξε σε όλους ότι #toxeis, με ένα απλό κλικ. 

Το μόνο που χρειάζεται είναι να πιστέψεις στον εαυτό σου, να πιστέψεις ότι είμαστε θετική ενέργεια και να δείξεις ότι #toxeis!

{youtube}9g5iSd8uQuo{/youtube}

{youtube}Xzc9ZthZymA{/youtube}

{youtube}ZKNVplwgqJk{/youtube}

{youtube}dsoweqqMOnY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured