Μαριέτα Χριστοπούλου

 

Η νέα συλλεκτική φιάλη Beefeater «OUR LONDON MOVIE AWARDS» απεικονίζει το πνεύμα του Λονδίνου από κινηματογραφική σκοπιά, ταξιδεύοντάς μας σε αγαπημένες ταινίες που διαδραματίζονται ή εμπνέονται από την πόλη καταγωγής του. Το αποκλειστικό σχέδιο της φιάλης αναδεικνύει τον Yeoman, ως βαρύτιμο βραβείο κινηματογράφου.

syllektikibeefeater.jpg

Για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, το Λονδίνο είναι ένα ζωντανό, δυναμικό και συναρπαστικό μέρος, ενώ παράλληλα έχει αποτελέσει το κινηματογραφικό ντεκόρ σε μερικές από τις διασημότερες κινηματογραφικές επιτυχίες, δίνοντας σε αυτές έμπνευση και παλμό. Το Beefeater Gin αναγνωρίζει την επίδραση που είχαν οι ταινίες αυτές, δημιουργώντας μια νέα συλλεκτική φιάλη και προσκαλώντας καταναλωτές και σινεφίλ από όλο τον κόσμο, να αναδείξουν τις απόλυτες ταινίες για το Λονδίνο.

BE BEEFEATER CINEFIL!

Τα βραβεία Beefeater “Our London Movie Awards” μεταφέρουν τους καταναλωτές σε μια ανεπανάληπτη κινηματογραφική εμπειρία, που περιλαμβάνει ταινίες που έχουν εμπνευστεί από την πόλη του Λονδίνου. Από μία επίσκεψη στην Baker Street και ένα ταξίδι έξω από το Βρετανικό Κοινοβούλιο, μέχρι τα μποέμ βιβλιοπωλεία και τις μπλε πόρτες εισόδου των σπιτιών της πόλης, τα βραβεία κάνουν μια πρωτότυπη ξενάγηση στις πιο ιστορικές τοποθεσίες του Λονδίνου.

Στο: http://www.beefeatergin.com/olma μπορεί κανείς να ψηφίσει τις αγαπημένες του ταινίες, να δει μοναδικά Beefeater cocktails εμπνευσμένα από κινηματογραφικές επιτυχίες, όπως το εκθαμβωτικό Diamond Fizz από την ταινία Snatch και το Dog’s Nose Negroni από το Oliver Twist και να διεκδικήσει ένα μοναδικό ταξίδι στο Λονδίνο, με «κινηματογραφική χροιά».

AND THE BEEFEATER LONDON MOVIE AWARD GOES TO...

Η συλλεκτική φιάλη είναι διαθέσιμη μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων  στα καταστήματα: ΑΒ Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης και Μασούτης.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured