avopolis.team

 Τα adidas Originals παρουσιάζουν τα νέα NMD_XR1 CAMO PACK. Στο νέο σχεδιασμό, ενσωματώνεται ένα καινούργιο, τολμηρό visual effect σε πέντε διαφορετικές χρωματικές εκδόσεις.

Συνεχίζοντας την ανατροπή του κλασικού σχεδιασμού στο footwear, το NMD πρωτοτυπεί για μια ακόμα φορά με το νέο NMD_XR1 CAMO PACK που έρχεται με ένα εντυπωσιακό σχέδιο camouflage σε πέντε χρώματα: μαύρο, λευκό, dusty pink, midnight blue και λαδί. Το νέο σχεδιασμό του αγαπημένου sneaker των urban lovers συμπληρώνουν τονικές διαφοροποιήσεις σε λεπτομέρειες όπως το TPU cage, τα κορδόνια, τη χαρακτηριστική γλώσσα και το waxed-suede πίσω μέρος του παπουτσιού.

 

nmdcolours.jpg

 

Το επάνω μέρος από mesh, η σόλα κατασκευασμένη με μικροκάψουλες BOOST σε όλο το μήκος και τα χαρακτηριστικά EVA plugs, συμβολίζουν την ουσιαστική φιλοσοφία του NMD που παραμένει αναλλοίωτη και συνδυάζει την κορυφαία αισθητική, τη μόδα, την άνεση και τη λειτουργικότητα, μέσα από μια σύγχρονη προοπτική.

Τα νέα NMD_XR1 CAMO PACK είναι διαθέσιμα από τις 05.12  στο adidas Originals Fashion Corner στο attica City Link, στο adidas Originals Store στη Ρόδο και σε επιλεγμένα sneaker stores σε όλη την Ελλάδα.

#NMD
#adidasOriginals

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured