avopolis.team

Εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο επιλέγουν να κάνουν τις αγορές τους μέσω internet, κάτι που έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα επωφελές γι’αυτούς. Και πως να μην είναι επωφελές, όταν μπορείς να αγοράσεις όλα αυτά που θέλεις με έκπτωση που φτάνει μέχρι και το 80%; Αυτό ακριβώς προσφέρει το Picodi.com/gr/, η ελληνική ιστοσελίδα με εκπτώσεις, προσφορές και εκπτωτικούς κωδικούς.

Στο Picodi μπορείς να αγοράζεις ρούχα, παπούτσια, προϊόντα τεχνολογίας, βιβλία, προϊόντα ομορφιάς, είδη για το σπίτι και όλη την οικογένεια, να παραγγέλνεις φαγητό, να βρίσκεις ταξί, φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και πολλά ακόμα. Χρησιμοποιώντας το από το λάπτοπ, το τάμπλετ ή το κινητό σου, κάνεις τις πιο οικονομικές αγορές όπου κι αν βρίσκεσαι, χωρίς να πηγαίνεις από κατάστημα σε κατάστημα ή να στέκεσαι στην ουρά του ταμείου. Έτσι εξοικονομείς ταυτόχρονα χρόνο και χρήμα.

picodi2.png

Στο Picodi θα βρεις συγκεντρωμένες τις καλύτερες προσφορές από εκατοντάδες καταστήματα για online αγορές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στην κεντρική σελίδα υπάρχουν κάποιες από τις πιο δημοφιλείς προσφορές και εκπτωτικούς κωδικούς που σου χαρίζουν μοναδικές εκπτώσεις ή δωρεάν μεταφορικά. Οι εκπτωτικοί κωδικοί είναι εύκολοι στη χρήση. Απλά κάνεις αντιγραφή του κωδικού που σου προσφέρει το κάθε κατάστημα και στην συνέχεια επικόλληση στην φόρμα παραγγελίας κατά την πληρωμή. Συχνά το Picodi εξασφαλίζει αποκλειστικούς εκπτωτικούς κωδικούς που είναι διαθέσιμοι μόνο στους χρήστες του!

Όλα τα επώνυμα brands βρίσκονται στο Picodi, όπως Hm, Asos, MyShoe, E-shop, Buldoza, E-food, Attrativo, Vodafone, Praktiker. Με τις προσφορές και τα εκπτωτικά κουπόνια που θα βρεις, σίγουρα θα κάνεις τις πιο συμφέρουσες αγορές. Ακόμα, στο Picodi υπάρχουν μοναδικές προσφορές Public σε βιβλία, προϊόντα τεχνολογίας, εισιτήρια παραστάσεων και πολλά ακόμα.

picodi1.png

Το Picodi.com/gr είναι η ελληνική ιστοσελίδα του Picodi.com που εμπιστεύονται καταναλωτές σε 26 διαφορετικές χώρες όπου λειτουργεί. Για να απολαμβάνεις τις καλύτερες εκπτώσεις και να εξοικονομείς χρήματα όλο τον χρόνο, διάλεξε το Picodi για τις αγορές σου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured