avopolis.team

Οι normal από τις μυθικές διακοπές είναι αλήθεια ότι δεν απέχουν πολύ. Χρειάζονται καταρχάς φίλους, καλούς φίλους, καλή παρέα. Αρκεί αυτή; Όχι, δεν θυμόμαστε κάποιο καλοκαίρι χωρίς άφθονες δροσιστικές μπύρες στις παραλίες και τα υπέροχα βράδια μας. Αν, μάλιστα, έχουμε και ένα μαγευτικό προορισμό, δεν θέλουμε κάτι άλλο. Εδώ είμαστε... Ειδικά αν αυτά τα δύο τελευταία, ο μαγευτικός προορισμός και οι μπύρες, είναι κερασμένα... Από ποιον; Από τον Μύθο... Με τη νέα φιάλη Mythos, το μόνο που χρειάζεται να βάλεις εσύ, είναι οι φίλοι.

mythos2.jpg

Η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουμε αρχίσει να ψαχνόμαστε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές, πάντως. Κάποιοι από εμάς δεν έχουν ακόμα κανονίσει τίποτα. Αν κι εσύ βρίσκεσαι στην ίδια κατάσταση, μην ανησυχείς! Από τις 3 Ιουνίου μέχρι και τις 3 Ιουλίου, ανοίγοντας μία μπύρα Mythos, μπορεί να κερδίσεις διακοπές με ιστιοπλοϊκό για σένα και την παρέα σου και άλλα 1.000 δώρα!

Τρεις τυχεροί θα κερδίσουν διακοπές με ιστιοπλοϊκό για μια παρέα 6 ατόμων και θα ζήσουν το πιο μυθικό ελληνικό καλοκαίρι! 30 τυχεροί, ένας κάθε ημέρα, κερδίζουν μια camera GoPro, για να καταγράφουν όλες τις μαγευτικές στιγμές της παρέας, ενώ 1.000 κιβώτια Mythos περιμένουν άλλους 500 τυχερούς, για full δροσιά όλο το καλοκαίρι!

Πάμε και στο πώς κερδίζεις!

Πολύ απλά. Οι φιάλες Mythos (330ml & 500ml) νέας παραγωγής, έχουν ένα μοναδικό κωδικό κάτω από κάθε easy open καπάκι. Ο κάθε κωδικός, αντιστοιχεί σε μια ευκαιρία να κερδίσεις ένα από τα δώρα του διαγωνισμού. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να μάθεις άμεσα αν κέρδισες, είναι να μπεις στο www.yolomythos.gr (χωρίς χρέωση) ή να στείλεις SMS «MYTHOS κενό και τον κωδικό» στο 54335, με χρέωση €0,09 το SMS.

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό θα βρεις στο www.yolomythos.gr.

Θέλεις να ζήσεις μυθικό καλοκαίρι; Άνοιξε ένα Μύθο!
#pantou_uparxei_enas_mythos

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured