View More

Το νέο ZPUMP Fusion 2.0 της Reebok είναι εδώ!

Εξοπλισμένο με τη τεχνολογία pump, για να εφαρμόζει σε κάθε τύπο ποδιού!

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

Η Reebok, πρωτοπόρος στις καινοτομίες γύρω από το fitness, συνεχίζει την επιτυχία της σειράς ZPUMP, λανσάροντας το νέο ZPUMP Fusion 2.0. Πρόκειται για ένα κομψό παπούτσι τρεξίματος, το οποίο, χάρη στην τεχνολογία pump, εφαρμόζει τέλεια σε κάθε πόδι.

Παράλληλα, το νέο κι ελαφρύ PowerFrame του ZPUMP Fusion 2.0, διατηρεί το θάλαμο του αέρα κλειδωμένο γύρω από το πόδι, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη εφαρμογή σε κάθε runner.

Reebok_750i.jpg

Γνωρίζουμε ότι στη Reebok πάντα ψάχνουν τρόπους για να βελτιώνουν την τεχνολογία των προϊόντων τους. Μετά από εκτεταμένη έρευνα πάνω στο προηγούμενο μοντέλο, δημιούργησαν ένα νέο πλαίσιο που αγκαλιάζει το θάλαμο αέρα και ενισχύει την καλή εφαρμογή, η οποία έχει μεγάλη σημασία για την running κοινότητα.

Σε αντίθεση με τα κλασικά παπούτσια τρεξίματος, τα οποία αποτελούνται, συνήθως, από 40 διαφορετικά μέρη, το Reebok ZPUMP Fusion 2.0 αποτελείται από μόλις τρία – αποφεύγοντας, με τον τρόπο αυτό, τα άκαμπτα εξαρτήματα, που περιορίζουν την κίνηση του ποδιού.

Η τεχνολογία pump
Ο θάλαμος υποδοχής αέρα είναι ελαφρύς και απόλυτα προσαρμόσιμος, ώστε να φουσκώνει ανάλογα με τον τύπο του κάθε ποδιού και να το «αγκαλιάζει», πετυχαίνοντας τέλεια εφαρμογή.

PowerFrame
Ως αποκλειστικό χαρακτηριστικό του ZPUMP Fusion 2.0, το PowerFrame διασφαλίζει ότι το καλούπι που δημιουργείται από το θάλαμο αέρα θα παραμένει όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πόδι, κλειδώνοντας σε μια ξεχωριστή για τον κάθε έναν εφαρμογή.

Carbonated foam
Η ενδιάμεση σόλα από Carbonated foam, για το πιο ελαφρύ και μαλακό πάτημα.

Reebok_750ii.jpg

Όταν η αντλία του ZPUMP Fusion 2.0 πατηθεί, ο αέρας διοχετεύεται μέσω της βαλβίδας και εγκλωβίζεται στους αεροθάλαμους, κάνοντάς τους να κουμπώσουν γύρω από το άνω μέρος του ποδιού – εξασφαλίζοντας, σε κάθε runner διαφορετική εφαρμογή. Κάποιοι μπορεί να χρειαστούν τρία μόλις πατήματα, κάποιοι θα χρειαστούν ίσως και δέκα. Η βαλβίδα απελευθέρωσης επιτρέπει στους runners να αφαιρέσουν τον αέρα από τον εσωτερικό θάλαμο του παπουτσιού με μια κίνηση.

«Τα περισσότερα παπούτσια είναι φτιαγμένα για να ταιριάζουν σε κάποιο standard σχήμα ποδιού. Ωστόσο στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάποιο standard σχήμα και μέγεθος ποδιού. Το ZPUMP Fusion 2.0 είναι ένα παπούτσι που παίρνει το σχήμα του δικού σας ποδιού κι εφαρμόζει ιδανικά για τρέξιμο, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Η Reebok αναζητά συνεχώς την καινοτομία στα running παπούτσια, βελτιώνοντας κι αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών», συμπληρώνει ο Scott Daley, General Manager του Running.

Τα ZPUMP Fusion 2.0 είναι διαθέσιμα στο www.reebok.com/gr και σε επιλεγμένους συνεργάτες: http://reebok-zpump-fusion.gr/#/ 

 

 

 

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το συγκρότημα από την Καλιφόρνια, οι Guns N’ Roses, άλλαξαν τον κόσμο της ροκ μουσικής

Μια εναλλακτική γιορτή με μουσική στους δρόμους και upbeat ρυθμούς στα θρυλικά στέκια της πόλης

FEATURED TODAY

Από την εποχή που η Παρθένος Μαρία μύρισε τον κρίνο (με τις γνωστές συνέπειες) τελείωσε η ιστορία της παρθενογένεσης για το ανθρώπινο είδος...

(αναδημοσίευση από το Sonik)

Το νέο βιβλίο της best seller σειράς επιστολογραφίας είναι αφιερωμένο στη μουσική και κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Archive. 

Εν είδει προλόγου και επεξηγήσεων: επιλέχτηκε η λέξη «χαμένοι», αντί του «αδικημένοι», «υποτιμημένοι», «εγκληματικά αγνοημένοι».... αφενός μεν γιατί οι περισσότεροι από τους παρακάτω δίσκους έτυχαν κριτικής αναγνώρισης, είτε σε πραγματικό χρόνο, είτε με καθυστέρηση, αφετέρου δε επειδή κάποιοι από αυτούς συνάντησαν ακόμη και ικανή εμπορική επιτυχία ή έστω αναγνωρισιμότητα.

Top
0
Shares