View More

Ψάχνεις τον πιο εύχρηστο τρόπο για να δεις τι παίζουν τα κανάλια της τηλεόρασης; Σου έχουμε το νέο μας κόλλημα...

Site & εφαρμογή για να βρίσκεις γρήγορα -και προσαρμοσμένα στις προτιμήσεις σου- αυτά που θέλεις!

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

novaguide_app_300.jpg

Πόσες φορές δεν έχουμε όλοι μας ψάξει το συντομότερο τρόπο να βρούμε διαδικτυακά "τι παίζει τώρα στην TV", με έναν τρόπο που να είναι όσο στοιχειωδώς εύχρηστος; Και πόσες φορές δεν έχουμε προτιμήσει τελικά το ίδιο το zapping, ως συντομότερη οδό;

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένας πλήρης τηλεοπτικός οδηγός που μας έχει πλέον "βολέψει" για τα καλά εδώ στο Avopolis και στο Movieworld - λέγεται novaguide.gr. Όχι μόνο για το πρόγραμμα και τις προτάσεις για τα κανάλια Novacinema, αλλά για το σύνολο των καναλιών.

Η επιλογή "Αναλυτικό πρόγραμμα" είναι και η αγαπημένη μας, αφού με έναν πολύ εύχρηστο τρόπο (μια γραμμή που διαπερνά όλο το μήκος της οθόνης στο σημείο της τρέχουσας ώρας) μπορείς να δεις, κυριολεκτικά με μια ματιά, τι παίζει.

Αλλά εκείνο που πραγματικά κάνει το Novaguide.gr έναν σύγχρονο τηλεοπτικό οδηγό, δεν είναι ούτε το εύχρηστο τηλεοπτικό πρόγραμμα, ούτε οι εύστοχες προτάσεις, ούτε τα καλά αφιερώματα, ούτε οι σούπερ διαγωνισμοί: είναι η δυνατότητα δημιουργίας εξατομικευμένου προφίλ... Κάθε ένας από εμάς δημιούργησε τον δικό του τηλεοπτικό οδηγό, είτε με τη δημιουργία λογαριασμού, είτε με σύνδεση μέσω του προφίλ του στο facebook. Μέσω αυτού μπορείς κι εσύ να επιλέξεις τις αγαπημένες σου εκπομπές, τα αγαπημένα σου κανάλια, να ενεργοποιήσεις τις υπενθυμίσεις σου σε live περιεχόμενο και να ενημερώνεσαι μέσω push notification (στη mobile εφαρμογή), e-mail, καθώς και στο inbox του Novaguide.gr, ενώ μπορείς να κάνεις share τις επιλογές του στα social media. Εμείς έχουμε ήδη... κολλήσει!

Όπως καταλαβαίνεις ήδη, το Novaguide.gr,απευθύνεται σε όλο το κοινό και όχι μόνο στους συνδρομητές της Nova. Πέρα από το καθημερινό αναλυτικό πρόγραμμα των καναλιών σε ελληνικά και αγγλικά, προτάσεις και αφιερώματα για αθλητικές μεταδόσεις, ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, εκεί μπορεί κάποιος να βρει όλα τα νέα γύρω από τα σημαντικότερα βραβεία της τηλεοπτικής showbiz, όπως τα Oscars, οι Χρυσές Σφαίρες, τα Βραβεία SAG και τα Βραβεία Καννών, ενώ με τη χρήση λέξεων κλειδιών η αναζήτηση του αγαπημένου τηλεοπτικού προγράμματος γίνεται εύκολα και γρήγορα.

Εκτός από το www.novaguide.gr υπάρχει και η σχετική εφαρμογή (iOS | Android) για να ενημερωθείς και να οργανώσεις τον τηλεοπτικό σου χρόνο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Αν θέλεις να κατεβάσεις την εφαρμογή αυτή, μπες στο www.novaguide.gr/Apps

Αναλυτικά, οι διευθύνσεις:

Τηλεοπτικό Πρόγραμμα
: www.novaguide.gr/TVGuide
Προτάσεις
: www.novaguide.gr/Protaseis
Αφιερώματα
: www.novaguide.gr/Afieromata

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το συγκρότημα από την Καλιφόρνια, οι Guns N’ Roses, άλλαξαν τον κόσμο της ροκ μουσικής

Μια εναλλακτική γιορτή με μουσική στους δρόμους και upbeat ρυθμούς στα θρυλικά στέκια της πόλης

FEATURED TODAY

Από την εποχή που η Παρθένος Μαρία μύρισε τον κρίνο (με τις γνωστές συνέπειες) τελείωσε η ιστορία της παρθενογένεσης για το ανθρώπινο είδος...

(αναδημοσίευση από το Sonik)

Το νέο βιβλίο της best seller σειράς επιστολογραφίας είναι αφιερωμένο στη μουσική και κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Archive. 

Εν είδει προλόγου και επεξηγήσεων: επιλέχτηκε η λέξη «χαμένοι», αντί του «αδικημένοι», «υποτιμημένοι», «εγκληματικά αγνοημένοι».... αφενός μεν γιατί οι περισσότεροι από τους παρακάτω δίσκους έτυχαν κριτικής αναγνώρισης, είτε σε πραγματικό χρόνο, είτε με καθυστέρηση, αφετέρου δε επειδή κάποιοι από αυτούς συνάντησαν ακόμη και ικανή εμπορική επιτυχία ή έστω αναγνωρισιμότητα.

Top
0
Shares