avopolis.team

Πρέπει να θυμηθούμε μάλλον ότι ήρθε το καλοκαίρι... "And the livin' is easy", που λέει και το πάντα επίκαιρο τέτοια εποχή jazz standard. Κάτι όμως τα καλοκαιρινά φεστιβάλ, στα οποία δίνουμε το παρών, κάτι η διάθεσή μας να ξεφύγουμε από μια καθημερινότητα προσαρμοσμένη διαρκώς σε "εξελίξεις", κάτι τα πρώτα δειλά μπάνια, συνειδητοποιούμε ότι έχει έρθει για τα καλά - αν και ο καιρός δεν αλλάζει και τόσο το πώς ζούμε. Το φρένο, πάντως, μέσα στην περιρρέουσα κατάθλιψη, το βάζουμε! Και πολλοί από εμάς ήδη σχεδιάζουν τις αποδράσεις τους σε παραλίες. Αυτό το αίσθημα, αυτή τη γεύση της ελευθερίας, μας φέρνει η συνεργασία του NESTEA με τους (διεθνούς φήμης) Nico & Vinz.  

nicoandvinz2.jpg

Το νέο κομμάτι και το νέο video των Nico & Vinz, με τίτλο "Fresh Idea", έρχεται πάνω στην ώρα για να γίνει καλοκαιρινό hit: Fun, χορευτικό, ηλιόλουστο, ενώ το video του μας πάει στο νησί της Χαβάης, Kaua'i, με το τρομερό τροπικό σκηνικό. Ανάμεσα στις παραλίες με την άσπρη άμμο και τη ζούγκλα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι συναντιούνται σε φανταστικές διακοπές. Παρακαλώ να εφευρεθεί το κουμπί που σε πετάει κατευθείαν σ' αυτό το μέρος... Αφιέρωσε ένα λεπτό και δες το video του "Fresh Idea" και θα καταλάβεις. 

Τους Nico & Vinz θα τους θυμάστε από το απόλυτα καλοκαιρινό hit single τους το 2013, “Am I Wrong”. Πιασάρικη, Sting-τύπου reggae-pop που έφτασε στην κορυφή των charts πανευρωπαϊκά (20 φορές πλατινένιο). 233 εκατομμύρια views για το video clip τους. Όχι άσχημα, ε; Ο ήχος τους, και στο "Fresh Idea" φυσικά, είναι καλοκαιρινός και dance, είναι uplifting, αλλά είναι και tribal, με έντονο το αφρικάνικο στοιχείο. Οι δυο τους (είναι ένα δίδυμο τόσο τραγουδιστών όσο και συνθετών) ζουν στο Όσλο της Νορβηγίας αλλά δεν ξεχνούν τις ρίζες τους...

nestea.png

Όπως και να 'χει, με ένα τέτοιο κομμάτι είναι καιρός να μοιραστείς το ξεκίνημα του καλοκαιριού με τους φίλους σου. Τις διακοπές με λίγο έως πολύ από τον ήλιο, που διαθέτουμε άφθονο, και μαζί με μια γουλιά NESTEA!

Ακολούθησε το Nestea στα social media:

Facebook: www.facebook.com/nesteaEurope

Instagram: www.instagram.com/nestea_gram

YouTube: www.youtube.com/user/NESTEAshowcase

Twitter: @NESTEA / #FreshIdea

* This social campaign is powered by REDPILL (http://www.redpill.uk.com)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured