Δελτίο Τύπου

chivas

Περισσότερα από 12 χρόνια παλαίωσης, μοναδική γεύση, ξεχωριστό άρωμα και ένα εξαιρετικό design. Όλα συγκεντρώνονται στη νέα συλλεκτική κασετίνα, που δημιούργησε και φέτος το Chivas.

Με το χαρακτηριστικό σύμβολο του λιονταριού, σε ασημοτυπία και χρυσοτυπία, αυτή η κασετίνα είναι ένα design item, που όλοι θα θέλουν να κρατήσουν, για να φυλάξουν μικρούς θησαυρούς.  Η κομψότητα και ο χαρακτήρας της κάνουν τη συλλεκτική κασετίνα Chivas Regal 12 Ετών το ιδανικό δώρο, για όσους ελπίζουν σε μία νέα χρονιά γεμάτη ουσία. Γεμάτη όμορφες βραδιές, με καλούς φίλους στο σπίτι. Γεμάτη στιγμές, με ανθρώπους που σε στηρίζουν, σε σέβονται και σε τιμούν. Γεμάτη ευχές, ότι χρόνο με το χρόνο, η ζωή μας θα γίνεται καλύτερη!

Η συλλεκτική κασετίνα Chivas Regal 12 Ετών θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου στην τιμή της κανονικής συσκευασίας.

Η ιστορία

Από την ίδρυση του οίκου Chivas το 1801, στο Aberdeen της Σκωτίας, οι αδελφοί John & James Chivas πρόσφεραν στους πελάτες τους τα πιο εκλεκτά προϊόντα. Τελειοποιώντας την τέχνη του blending, οι αδελφοί Chivas δημιούργησαν ένα εξαιρετικό ουίσκι, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο τα εκλεκτότερα παλαιωμένα ουίσκι από το Speyside της Σκωτίας. Το αποτέλεσμα ήταν ένα απαλό και γενναιόδωρο σε γεύση ουίσκι, μοναδικό σε σχέση με τα αντίστοιχα της εποχής. Από τότε και μέχρι σήμερα, ο Master Blender διασφαλίζει ότι η υψηλή ποιότητα, η γεύση και ο χαρακτήρας του Chivas Regal παραμένουν αναλλοίωτα στην πορεία του χρόνου.

Chivas Regal 12 Ετών

Με αφετηρία την παράδοση και οδηγό το χαρακτήρα των Chivas blends, η δημιουργία του Chivas Regal 12 Ετών αποτελεί μια ιδιαίτερη στιγμή στην τέχνη του blending. Μια τέχνη που περνά από γενεά σε γενεά, με τη δική του ξεχωριστή συνταγή από επιλογές εξαιρετικής ποιότητας ουίσκι.

Με χρώμα φωτεινό, ζεστό κεχριμπαρί και μείγμα αρωμάτων από άγρια βότανα και φρούτα, το Chivas Regal 12 Ετών είναι δημοφιλές για την κρεμώδη γεύση του, πλούσια σε νότες βανίλιας, φουντουκιού, ώριμων μήλων και μελιού. Το απαλό και γενναιόδωρο τελείωμά του, κάνει το Chivas Regal 12 Ετών ιδανικό για να το απολαύσει κανείς οποιαδήποτε στιγμή.

Live with Civalry

Απολαμβάνω τη ζωή σημαίνει ξέρω να την τιμώ.

Σημαίνει εμβαθύνω στην ουσία των πραγμάτων, πιστεύω σε μένα, υπερασπίζομαι τις επιλογές μου, στηρίζω τους φίλους μου, σέβομαι τις αξίες που διάλεξα να πρεσβεύω.

Απολαμβάνω τη ζωή σημαίνει προσπαθώ να ζω σε αρμονία με τον εαυτό μου και με τους άλλους.

Και τα καταφέρνω.

Γιατί, χρόνο με το χρόνο, η ευγένεια και το ήθος κάνουν τη ζωή μας καλύτερη.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured