Δελτίο Τύπου

SAE_27_von_46

Μετά την επιτυχημένη σειρά Open Days για το μήνα Ιούνιο στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, ο πρωτοπόρος εκπαιδευτικός φορέας στον τομέα των Creative Media, SAE Athens, ξεκινάει τις καλοκαιρινές οικονομικές προσφορές για τους φίλους του ήχου και του ψηφιακού κινηματογράφου. Οι προσφορές ισχύουν μέχρι τις 31 Αυγούστου και αφορούν στα προγράμματα σπουδών των Audio Engineering, Digital Film Making και του μοναδικού στην Ελλάδα τμήματος Music Business & Creative Industries.

Το Σάββατο 30 Ιουνίου ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα Open Days κατά τη διάρκεια των οποίων παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα προγράμματα σπουδών της SAE Athens μέσω σεμιναρίων, δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις των Creative Media να ενημερωθούν από καταξιωμένους εισηγητές αλλά και από αξιόλογους επαγγελματίες του χώρου για θέματα όπως η μουσική παραγωγή και η ηχοληψία, τα στάδια της ψηφιακής κινηματογράφισης, η διαχείριση καλλιτεχνικών project και οι τεχνολογικές εξελίξεις στον κόσμο των δημιουργικών μέσων.

Παράλληλα, το κοινό είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στις νέες state-of-the-art εγκαταστάσεις της σχολής, οι οποίες είναι διαμορφωμένες σύμφωνα με διεθνείς προδιαγραφές, κατατάσσοντας πλέον την SAE της Αθήνας ως μια από τις κορυφαίες SAE σε παγκόσμιο επίπεδο. Περιηγηθείτε στις νέες εγκατάστεις: http://athens.sae.edu/el/gallery/2241/Εγκαταστάσεις

Δείτε τι συνέβει κατά τη διάρκεια των Open Days!
http://www.youtube.com/watch?v=xs_zcxjSWF8&feature=plcp

Summer Special!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις καλοκαιρινές οικονομικές προσφορές για εγγραφές μέχρι 31 Αυγούστου, επικοινωνήστε με την SAE Athens στο 210 3217661 (καθημερινά, 10:00-20:00) ή επισκεφτείτε το http://athens.sae.edu

SAE Athens | Practical Creative Media Education
Νέα Διεύθυνση: Κοραή 2, Μοσχάτο (100m από Σταθμό ΗΣΑΠ Μοσχάτου)
Τηλεφωνο επικοινωνίας: 210 3217661 - Εmail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured