Δελτίο Τύπου

 Hard_Rock_Callin

Το Hard Rock συνεχίζει την αναζήτηση για τους έλληνες rock stars που θα ανέβουν στη σκηνή του Hard Rock Calling 2012, στο παγκόσμιο μουσικό φεστιβάλ που διεξάγεται στο Λονδίνο. Το Hard Rock Rising, η παγκόσμια μάχη για μπάντες, θα δώσει σε ένα συγκρότημα μία ευκαιρία ζωής: να βρεθεί δίπλα στον Bruce Springsteen και την E Street Band, σε ένα από τα πλέον αναμενόμενα μουσικά γεγονότα παγκοσμίως  που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο, στο Hyde Park του Λονδίνου! 

Ξεκινώντας την Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012, οι καλύτερες μπάντες, όπως αναδείχθηκαν από τους fans της σελίδας του Hard Rock Cafe Athens στο Facebook, θα ανέβουν στο stage του Hard Rock Cafe Athens και θα διαγωνιστούν live. Οι 9 προκριθείσες μπάντες είναι οι: Κarro, The Schooldrivers, Emmono Grizo, Project Ζeroed, Bleach, Mr. Highway Band, Grain of Sense, 3EYXES, Daze of Youth. Οι μπάντες θα κριθούν, κατά τη διάρκεια των lives, από ένα panel επαγγελματιών της μουσικής βιομηχανίας που περιλαμβάνει: τον αρχισυντάκτη του Avopolis.gr  Χάρη Συμβουλίδη, τον μουσικό παραγωγό Κωνσταντίνο Δημόπουλο, τη τραγουδίστρια των Μπλε Georgia Κεφαλά και στον τελικό θα παρευρεθεί ο μουσικός παραγωγός του Rock Fm Γιάννης Λεουνάκης καθώς και έναν εκπρόσωπο κάθε συμμετέχουσας μπάντας στο δεδομένο live.
Στον μεγάλο τελικό στις 21 Μαρτίου 2012, θα διαγωνιστούν οι 3 νικητές από τα ημιτελικά lives, και θα αναδειχθεί η νικήτρια Ελληνική μπάντα η οποία θα προχωρήσει στην επόμενη φάση της διεθνούς αναμέτρησης.

Eλάτε στο Hard Rock Café Athens, στηρίξτε την αγαπημένη σας μπάντα και δώστε σε μια Ελληνική μπάντα την ευκαιρία να να κατακτήσει μια ευκαιρία ζωής: τη συμμετοχή της στο Hard Rock Calling 2012!

Η νικήτρια μπάντα των lives του Hard Rock Café Athens θα βρεθεί αντιμέτωπη με 86 άλλες νικήτριες μπάντες από τα Hard Rock Cafés του κόσμου. Από αυτές τις 86 μπάντες, θα προκριθούν οι 10 καλύτερες,  μέσω ψηφοφορίας των fans από τις Hard Rock Facebook σελίδες. Ένα panel από διάσημους κριτές και επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας, θα επιλέξει μετά τις 3 καλύτερες μπάντες.

Ο νικητής αυτής της φάσης, θα ταξιδέψει στο Λονδίνο, για την απόλυτη rock star εμπειρία: τη συμμετοχή του στο Hard Rock Calling 2012. Ο δεύτερος και τρίτος νικητής θα λάβουν $5,000 και $2,500, αντίστοιχα, σε credits της ReverbNation για προώθηση της καριέρας τους. Για σχετικές πληροφορίες και τη λίστα με τα Hard Rock Cafes που λαμβάνουν μέρος επισκεφθείτε: www.hardrock.com.

Visit www.hardrock.com/athens for additional details.

   
What:   Hard Rock Café Athens Hosts Hard Rock Rising 

When:   22 Φεβρουαρίου στις 21:00  

   29 Φεβρουαρίου στις 21:00  

   07 Μαρτίου στις 21:00  

                                           FINAL Live Performance Round
                                           21 Μαρτίου στις 21:00  

Where:   Hard Rock Cafe Athens
Φιλελλήνων 18
Αθήνα, Ελλάδα
2103252758

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured