Δελτίο Τύπου

im-with011

80 τυχεροί που κέρδισαν μέσα από το WHAT’S UP RELOAD IT θα ταξιδέψουν, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στο Τορίνο της Ιταλίας για να δουν από κοντά τους θρυλικούς Red Hot Chili Peppers, και να ζήσουν την πιο δυνατή μουσική εμπειρία της ζωής τους σε μία από τις μεγαλύτερες συναυλίες της παγκόσμιας ροκ σκηνής!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε, τέλη Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή των fans στην Ελλάδα να ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Το WHAT’S UP Reload It εξασφάλισε δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και εισιτήρια για τη μοναδική αυτή συναυλία για 40 τυχερούς που θα παρακολουθήσουν -παρέα με έναν φίλο ή φίλη τους- live το καταπληκτικό γκρουπ. Επιπλέον, το WHAT’S UP Reload It προσέφερε 3.000 ακόμη δωρεάν downloads του νέου άλμπουμ των Red Hot Chili Peppers, “I’m With You”.

Η περιοδεία του συγκροτήματος στην Ευρώπη σημειώνει τεράστια επιτυχία με τις περισσότερες ημερομηνίες να είναι ήδη sold out! Οι Red Hot Chili Peppers δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ στη χώρα μας, αποτελώντας το συναυλιακό απωθημένο κάθε μουσικόφιλου, αλλά στον κόσμο του WHAT’S UP … όλα είναι δυνατά!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured