Δελτίο Τύπου

 RHCP4

Πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του WHAT’S UP της COSMOTE και γίνε ένας από τους 40 τυχερούς που - παρέα με έναν φίλο ή φίλη τους- θα ταξιδέψουν στο Τορίνο της Ιταλίας για να παρακολουθήσουν τη συναυλία των θρυλικών Red Hot Chili Peppers, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου!

Έχοντας στο ενεργητικό τους 20 χρόνια συνεχόμενων επιτυχιών, το διάσημο γκρουπ κυκλοφόρησε τον Αύγουστο το νέο του άλμπουμ “I Αm With You” και περιοδεύει σε Ευρώπη και Αμερική με τις περισσότερες συναυλίες τους να είναι ήδη sold out!!!

To WHAT’S UP δίνει την ευκαιρία σε 40 τυχερούς να ζήσουν από κοντά μαζί με ένα ακόμα άτομο, το φαινόμενο Red Hot Chili Peppers, εξασφαλίζοντας δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και το μαγικό εισιτήριο για την εκρηκτική συναυλία τους!

Για να κερδίσουν τα 40 μαγικά ταξίδια, οι φίλοι του WHAT’S UP θα πρέπει να μπουν στο web site του WHAT’S UP (www.whatsup.gr) και να κάνουν Reload τον κωδικό της ανανέωσης τους. Θα κερδίσουν ένα σίγουρο δώρο από το WHAT’S UP Reload it και θα μπουν στην κλήρωση που θα «απογειώσει» τους 40 νικητές.

Οι 40 τυχεροί που θα βρεθούν παρέα με έναν φίλο ή φίλη τους στη συναυλία των Red Hot Chili Peppers στις 10 Δεκεμβρίου, θα ανακοινωθούν το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured