Δελτίο Τύπου

 DEAD_PREZZ

Με μια λαμπερή Τελετή Έναρξης που μάγεψε το σύνολο των συμμετεχόντων, ξεκίνησε η νέα ακαδημαϊκή χρονιά για τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σε μια μεγαλειώδη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο «Badminton», με τη συμμετοχή χιλιάδων νέων σπουδαστών και πλήθος εκλεκτών προσκεκλημένων.
Την έναρξη της τελετής κήρυξε ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, Καθηγητής, κ. Σοφοκλής Ξυνής και ακολούθησαν ομιλίες από τον κ. Σταμάτη Μαλέλη, Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star Channel και άλλους εκπροσώπους των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
Ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κ. Σοφοκλής Ξυνής, καλωσόρισε τους χιλιάδες σπουδαστές και τις οικογένειές τους που πλαισίωσαν την εκδήλωση, αναφέρθηκε στη μακρόχρονη και καταξιωμένη πορεία των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στα συστατικά της επιτυχίας τους και της εκπαιδευτικής τους υπεροχής, ενώ ανέδειξε με την ομιλία του, την αξία της γνώσης, τα ουσιαστικά στοιχεία της επιτυχίας για τους νέους της χώρας αλλά και την αξία της συμμετοχής τους στα σημαντικά οικονομικά,  κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της χώρας, ιδιαίτερα στη σημερινή συγκυρία που διανύουμε.
Στον Αγιασμό που έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης χοροστάτησε ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Κίουλος, Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας.
Το παρών έδωσαν οι κ.κ.  Θανάσης Μπούρας, Βουλευτής Περιφερείας Αττικής, ο Πέτρος  Γαλακτόπουλος, Έλληνας Πρωταθλητής, Ολυμπιονίκης, Μαριέττα Χρουσαλά, Γιάννης Ρήνας από την Imako Media,  Μιχάλης Ρούσσος, Sport Day, Ιωάννα Μπούση, Αuto Τρίτη, Ανίτα Ναθαναήλ, Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου και πλήθος άλλων  εκπροσώπων του πολιτικού, δημοσιογραφικού, επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού χώρου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα ξεχωριστό τρόπο που εξέπληξε ευχάριστα το σύνολο των παρευρισκομένων, οι οποίοι απόλαυσαν τις χορευτικές ικανότητες των Πρωταθλητών Βαλκανίων στο Break Dance DEAD PREZZ,  με μια εντυπωσιακή μουσικοχορευτική παράσταση. Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων η κα Έρρικα Πρεζεράκου, βράβευσε τους εθελοντές σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ που πήραν μέρος στους παγκόσμιους αγώνες SPECIAL OLYMPICS. Το κλείσιμο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε με μια Live συναυλία των Mc BO και Phyrosun στους ρυθμούς της hip-hop μουσικής, οι οποίοι και  τραγούδησαν στους χιλιάδες νέους σπουδαστές που παρέστησαν στην εκδήλωση.
Η τελετή έναρξης των ΙΕΚ ΞΥΝΗ,  αποτέλεσε μια ακόμη μεγαλειώδη εκδήλωση, μια μεγάλη γιορτή, που πλαισιώθηκε από χιλιάδες σπουδαστές και εκλεκτούς προσκεκλημένους που παρέστησαν στην εκδήλωση, τιμώντας με την παρουσία τους τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ σε ένα λαμπερό ξεκίνημα , που υπόσχεται για τη συνέχεια την πιο συναρπαστική εκπαιδευτική εμπειρία..


Αθήνα: Πατησίων 31, Τηλ.: 210 5279500 , Πειραιάς: Φίλωνος 39, Τηλ.: 210 4120714
Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 67 & Αχιλλέως, Τηλ.: 210 9640117 ,Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, Τ: 2310552406 & τηλέφωνο χωρίς χρέωση: 800-11-919191
website: www.iek-xini.edu.gr

 
ΠΕΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured