Δελτίο Τύπου

wine 


Ένα νέο, υπέροχο wine-bar με στόχο να μας ξεναγήσει στα αρώματα και τις γεύσεις του κρασιού, άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας, 2 βήματα από το νέο μουσείο της Ακρόπολης.

Το Winepoint δημιουργήθηκε με αφορμή την αγάπη του ιδιοκτήτη του Ξενοφώντα Σταυρόπουλου για το κρασί και με σκοπό να γίνει ένας χώρος που οι φίλοι θα περνούν καλά, θα τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους και θα χαλαρώνουν!

Στο Winepoint θα δοκιμάσετε τις καλύτερες ετικέτες κρασιών του ελληνικού αμπελώνα, μαζί με ιδιαίτερα γευστικά συνοδευτικά με κάθε ποτήρι κρασί, ελληνικά αποστάγματα & μπύρες  και πρωτότυπες ποικιλίες ελληνικών τυριών & αλλαντικών. Αν σας αρέσει πολύ αυτό που πίνετε μπορείτε να το αγοράσετε και για το σπίτι αφού υπάρχει η δυνατότητα αγοράς φιαλών για να τις απολαύσετε και στο χώρο σας και να το συνοδεύσετε με πρωτότυπα δώρα και αξεσουάρ για το κρασί.

 Στο Winepoint  πραγματοποιούνται οινογνωστικές συναντήσεις για...πρωτάρηδες αλλά και ψαγμένους στο κρασί & αφιερώματα σε οινοπαραγωγούς, μουσικές βραδιές & events και όλα αυτά  με κέφι και μεράκι για την ποιότητα & την γεύση!
Οι τιμές ξεκινούν από 4 ευρώ για το ποτήρι κρασιού και υπάρχει μια ιδιαίτερα μεγάλη ποικιλία σε ετικέτες που προσφέρεται σε ποτήρι. Κάθε ποτήρι κρασί συνοδεύεται από ένα ατομικό πιάτο με αλλαντικά, τυριά και finger food με γεύση από Ελλάδα χωρίς επιπλέον χρέωση , ενώ εάν ...πεινάτε πολύ μπορείτε να δοκιμάσετε τις χορταστικές ποικιλίες φρεσκοκομμένων αλλαντικών και τυριών του καταλόγου.

Το Winepoint λειτουργεί καθημερινά από το μεσημέρι και μετά. Περισσότερες πληροφορίες για το ωράριο λειτουργίας και για κρατήσεις στο τηλ: 210-9227050.
 Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα events και τις προσφορές του Winepoint στο Facebook fan page,  Facebook.com/pages/Winepoint και στο www.wine-point.gr


Σας περιμένουμε λοιπόν στο winepoint  δίπλα στο νέο μουσείο της Ακρόπολης, για να σας ξεναγήσουμε στα αρώματα και τις γεύσεις του κρασιού!

Για κρατήσεις & πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα
210-9227050
6977 130335
6945 693555

 Winepoint  Α.Διάκου & Πορινού 2-Σταθμός Μετρό "Ακρόπολη"

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured