Δελτίο Τύπου

cosmote7640

>97% πληθυσμιακή κάλυψη 3G
+45% η μέση ταχύτητα χρήστη δεδομένων 3G το 2011  


Τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα προσφέρει το δίκτυο 3ης γενιάς της COSMOTE, που σήμερα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει πάνω από το 97% του πληθυσμού της χώρας, σύμφωνα και με τα επίσημα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), στο πλαίσιο της εξαμηνιαίας Έκθεσης Επέκτασης & Εκσυγχρονισμού Δικτύου 3ης γενιάς.

Επιπλέον, η COSMOTE παρέχει τις υψηλότερες ταχύτητες στις υπηρεσίες πλοήγησης στο Μobile Internet στη χώρα μας, όπως προκύπτει από τις μετρήσεις που πραγματοποίησε για λογαριασμό της εταιρείας, τρίτος εξουσιοδοτημένος φορέας σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο σε πανελλαδική κλίμακα. Οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν το διάστημα Μαρτίου-Ιουλίου 2011 σε 49 πόλεις, ενώ κάλυψαν πάνω από 24.000 χιλιόμετρα στο κύριο οδικό δίκτυο σε ολόκληρη τη χώρα.
 
Επισημαίνεται ότι μόνο τους τελευταίους δώδεκα μήνες, η COSMOTE επέκτεινε το 3G δίκτυό της κατά 30% σε επίπεδο νέων σταθμών βάσης, ενώ αύξησε τη μέση ταχύτητα χρήστη του δικτύου της κατά 45%.

Η COSMOTE υλοποιώντας προηγμένες ευρυζωνικές υποδομές, προσφέρει στους πελάτες της διαρκώς καλύτερη κάλυψη και γρήγορο Mobile Internet σε περισσότερα σημεία.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured