Δελτίο Τύπου


press_release

Το Toyota Aygo Connect παρουσιάζει ένα πρωτοποριακό μουσικό πείραμα με συνθέτη και μουσικό παραγωγό, τον Nikko Patrelaki.  Είναι το Aygo Connected Song. Κάθε ένας από εμάς ηχογραφεί μία λέξη που τον εκφράζει και μαζί δημιουργούμε ένα μουσικό πάζλ ανθρώπινων φωνών!

Η εφαρμογή του Aygo Connected Song βρίσκεται στη σελίδα της Toyota Hellas στο facebook (www.facebook.com/ToyotaHellas). Εκεί, χρησιμοποιώντας την δωρεάν τηλεφωνική εφαρμογή ή  το μικρόφωνο του υπολογιστή μας, ηχογραφούμε τη λέξη που μας εκφράζει και που θα γίνει μέρος του τραγουδιού.

Κάθε ένας από εμάς μπορεί να πάρει μέρος στο Aygo Connected Song, μιλώντας, , τραγουδώντας, φωνάζοντας ή ψιθυρίζοντας τη λέξη μας. Άλλωστε, όλη μας η ζωή είναι γεμάτη λέξεις. «Σκεφτόμαστε και ονειρευόμαστε με λέξεις. Περιγράφουμε το παρελθόν μας και σχεδιάζουμε το μέλλον μας με τη βοήθειά τους…» λέει ο Nikko Patrelakis. «Όλα αυτά μας έδωσαν την ιδέα για ένα παιχνίδι-πείραμα, να συγκεντρώσουμε τις λέξεις που μας αφορούν και να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας με αυτό το σύνολο των ήχων, να περιγράψουμε τη συλλογική πραγματικότητά μας, να αφηγηθούμε τελικά τη ζωή μας.»

Ο Nikko Patrelakis θα μπει στο στούντιο σε λίγες μέρες για να ξεκινήσει τη σύνθεση. Το πρώτο social τραγούδι (και το video clip του) θα είναι στον αέρα στα τέλη Οκτωβρίου.

Ας παίξουμε λοιπόν και ας εκφραστούμε, παίρνοντας μέρος στο πιο cool μουσικό πείραμα!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured