Δελτίο Τύπου

advertorial_70084

Σε καλούμε να δημοσιεύσεις στο Jack Daniel's Music Reporter προσωπικές αναμνήσεις και στιγμές δικές σου και φίλων σου από τις μοναδικές μουσικές εμπειρίες σου αυτό το καλοκαίρι. Ανέβασε το υλικό σου μέχρι 9 Σεπτεμβρίου και γίνε ο κορυφαίος Music Reporter που μαζί με έναν φίλο του θα ταξιδέψει στο Tennessee για 5 μέρες με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Εκεί θα παραστεί στις 15 Οκτωβρίου στο μοναδικό Birthday Live Party του Jack με special guests, θα ξεναγηθεί στους χώρους του ιστορικού αποστακτηρίου και επίσης θα γνωρίσει από κοντά την μουσική πόλη του Nashville τα αναρίθμητα blues και country live clubs.  

Για να συμμετάσχεις πηγαίνεις στην Ελληνική σελίδα του Jack Daniel's στο https://www.facebook.com/jackdanielsgreece?sk=app_179139755468510 και την κάνεις LIKE (αν δεν την έχεις ήδη κάνει). Έπειτα επιλέγεις το tab "Jack Daniel's Music Reporter" που είναι στα αριστερά της σελίδας. Στην συνέχεια μπορείς να αρχίσεις να ανεβάζεις photos, κείμενα, video links είτε κατευθείαν μέσα στο application επιλέγωντας την επιλογή UPLOAD ή να πάς στο WALL της προσωπικής σου Facebook σελίδας και δίπλα σε κάθε υλικό που ανεβάζεις να προσθέτεις το #JDMUSIC #ONOMA EVENT (π.χ. #JDMUSIC #ATHENS ROCK FESTIVAL). 

Μετά από μερικές ώρες τα reports σου θα είναι στον αέρα για να μπορούν να τα απολαύσουν και να τα σχολιάσουν όλοι οι φίλοι του Jack.

Click εδώ!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured