tell2

Αν θέλετε να μάθετε μια ξένη γλώσσα σαν να είσθε στην χώρα που η γλώσσα αυτή μιλιέται.online,στο επίπεδο που εσείς επιθυμείτε, εύκολα, διαδραστικά, διασκεδαστικά με λίγα χρήματα και με την βοήθεια στα Ελληνικά ,μέχρι το πτυχίο επιλέξτε το TELLMEMORE.

Μάθετε Αγγλικά ,Γαλλικά ,Γερμανικά ,Ισπανικά ,Ιταλικά και Ολλανδικά.

Με την ενεργοποίηση της αδείας του TELLMEMORE θα έχετε:

1.       Μέθοδο δοκιμασμένη, δεδομένου ότι έχει χρησιμοποιείται  από 7.000.000 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, και έχει επιλεγεί ως εργαλείο εκπαίδευσης από τα καλύτερα πανεπιστήμια και  από μεγάλες πολυεθνικές.

2.       Φιλικό και πλήρες εξελληνισμένο περιβάλλον.

3.       Βραβευμένο εκπαιδευτικό υλικό που ανανεώνεται συνεχώς από ομάδα εκπαιδευτών από όλη την Ευρώπη.

4.       Δυνατότητα επιλογής επιπέδου από εντελώς αρχάριο έως το ανώτερο επίπεδο (από Α1 έως και C1).

5.       Δυνατότητα εκτέλεσης τεστ γνώσεων ώστε να μπορεί να ελέγξει την πρόοδο του  και συμμετοχή σε εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου.

6.       Δυνατότητα να επιλέξει που θα δώσει βάρος (πχ. γραμματική, συντακτικό, προφορικές συνομιλίες, λεξιλόγιο κ.α).

7.       Διαμορφωμένες ασκήσεις συμφώνα με τις ανάγκες.

8.       Δυνατότητα ενίσχυσης της μεθόδου μέσω συνεργαζόμενα και πιστοποιημένα εκπαιδευτικά κέντρα.

Μάθετε περισσότερα για το TELLMEMORE κάνοντας click εδώ.

Δείτε ένα ΤUTORIAL DEMO του ΤΕLLMEMORE κάνοντας click εδώ.

Αγοράσατε μια άδεια του TELLMEMORE με 50% έκπτωση με 90 ευρώ αντί των 179 ευρώ που στοιχίζει (η προσφορά ισχύει μέχρι 30/9) κάνοντας click στο εικονίδιο που ακολουθεί:

όταν συμπληρώσετε τα στοιχεία σας  στην φόρμα παραγγελίας γράψτε τον αριθμό 103 στο πεδίο κωδικός Προσφοράς.

pack90Ευρώ.jpg

Για όλους εσάς που θέλετε,

    Να μάθετε μία από τις έξι γλώσσες που προσφέρει το TELLMEMORE σε ένα επίπεδο: από τους αρχάριους μέχρι τους προχωρημένους, όποιο εσείς επιλέξετε.
    Να ξαναθυμηθείτε την γλώσσα που πριν από χρόνια μάθατε, παραδείγματος χάρη είστε εργαζόμενος που ψάχνετε μια δουλειά στο εξωτερικό και σας ζητούν καλή γνώση της γλώσσας της χώρας υποδοχής.
    Να δοκιμάσετε αν σας αρέσει να εκπαιδευτείτε με μία νέα μέθοδο online εκμάθησης ξένων γλωσσών χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα και στην συνέχεια εφόσον σας αρέσει και βρίσκετε την μέθοδο αποδοτική να αγοράσετε μία άδεια διάρκειας δώδεκα μηνών.

Όλοι εσείς και ακόμα όσοι θέλουν να εκπαιδευτούν σε σύντομο χρονικό διάστημα σε μία γλώσσα μπορείτε να κάνετε χρήση της προσφοράς Σεπτεμβρίου της Action και του TELLMEMORE και να αποκτήσετε μια άδεια που έχει διάρκεια μέχρι τις 31/12/2011 στην τιμή των 49 Ευρώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ACTION ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

H Action  σας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ  τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ με e-Learning.

Ο Κωδικός ενεργοποίησης είναι:

LSG425901

Κάντε click εδώ συμπληρώστε τον πιο πάνω κωδικό στην φόρμα ενεργοποίησης για να σας σταλεί το  username και Password.των μαθημάτων Πληροφορικής.

/www.action.gr/Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./210-6822606,7

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured