Δελτίο Τύπου

iekxini_grey

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ διοργανώνει Μεγάλο Μουσικό Διαγωνισμό, προσφέροντας στους νικητές δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία LYRA και υποτροφίες σπουδών στα τμήματα Ηχοληψίας και Μουσικής με Τεχνολογία του Sound & Music School του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν νέοι καλλιτέχνες ή μπάντες, ηχογραφώντας μία πρωτότυπη σύνθεσή τους, στα studio  ηχοληψίας – μουσικής παραγωγής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής μέχρι τις 31/8.
Η κριτική επιτροπή που θα επιλέξει τα καλύτερα τραγούδια, απαρτίζεται από τους:
• Κώστα Μυλώση (Δυτικές Συνοικίες)
• Νίκο Μυλωνά (Διευθυντής Προγράμματος RSO-OLA)
• Θανάση Γκαραβέλα (Δισκογραφική Εταιρία LYRA)
• Χριστόφορο Τσιτουρίδη (Υπεύθυνος Sound & Music School ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας)

Αναλυτικά τα έπαθλα του διαγωνισμού  για τους τρεις πρώτους είναι:
• Συμβόλαιο 12 μηνών αποκλειστικής καλλιτεχνικής συνεργασίας με την εταιρία LYRA για την παραγωγή digital single, και
• Υποτροφίες σπουδών διάρκειας ενός έτους για τον τομέα σπουδών Ηχοληψίας και Μουσικής με Τεχνολογία του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας.

Επιπλέον, όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό θα κερδίσουν υποτροφία σπουδών ενός εξαμήνου για οποιαδήποτε ειδικότητα του ΙΕΚ ΞΥΝΗ επιθυμούν.
Δηλώσεις συμμετοχής στο 2310552406 ή στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Βρείτε μας στο Facebook: http://www.facebook.com/iekxinithessaloniki
Βρείτε το διαγωνισμό στο Facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=167355536671152
Χορηγοί επικοινωνίας του μουσικού διαγωνισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας είναι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί ΟΛΑ FM 91,4 και RSO 91,7  και τα websites www.musicpulse.gr, www.output.gr, www.radiotvlink.gr .

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured