Δελτίο Τύπου

Το Athens Video Art Festival (AVAF) είναι το μεγαλύτερο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και Νέων Μέσων της Ελλάδας, που εκπροσωπεί την χώρα μας διεθνώς, διεξάγεται επιτυχώς για έβδομη συνεχή χρονιά στην Τεχνόπολη 20-22 Μαϊου. Στα πλαίσια του προγράμματος της φετινής διοργάνωσης θα παρουσιαστούν περισσότερα από 250 έργα από τις επτά επίσημες κατηγορίες του θεσμού, Video Art – Video Installations – Installation Art - Animation – Digital Image – Performance Art – Web Art, ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με ένα από τα πιο ρηξικέλευθα καλλιτεχνικά ρεύματα, το FLUXUS, μέσα από το αφιέρωμα με τίτλο «Fluxus is an attitude». Το Athens Video Art Festival 2011 εντάσσει στο πρόγραμμά του ένα εντυπωσιακό μουσικό line – up από εγχώρια αλλά και διεθνή ονόματα με δύο μουσικά stages εγκαινιάζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του ένα δεύτερο, inner stage.

Music Acts:

Stage 1 | 09:30 – 12:00 | Εξωτερικοί Χώροι | Jumping Fish Live

Οι Hussle Club θα είναι οι headliners του Jumping Fish Stage της COSMOTE το Σάββατο 21 Μαΐου, για ένα αποκλειστικό live κατευθείαν από τη Νέα Υόρκη ενώνοντας την εγχώρια εναλλακτική σκηνή με αυτή της απέναντι όχθης του Ατλαντικού.

Παρασκευή > His majesty king of Spain/ Papercut  
Σάββατο > Trap /George Gaudi /Hussle Club (NYC)
Κυριακή > No Profile/Sillyboy

 

Stage 2 | 12:00 – 02:30 | Δ7 | «Music is the healing force of the universe»

Στοχεύοντας στην μεγαλύτερη ολοκληρωμένη εμπειρία σε κοινό και καλλιτέχνες παρουσιάζεται ένα ξεχωριστό μουσικό line – up, εγκαινιάζοντας για πρώτη φορά ένα δεύτερο – inner stage.

Παρασκευή:    Manekinkod (GR) / Korekess (UK) 

Σάββατο:       Joalz (GR)  / Paul White & Purple Brain (UK)

Κυριακή:      Stormfield (UK) /  Young Montana (UK)

Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι 
Ώρες λειτουργίας: 15:30 – 02.30 π. μ.
Είσοδος: 7 Ευρώ 
           5 Ευρώ (Φοιτητικό)

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured