avopolis.team

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Rock & Roll Circus γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα των Δισκοπωλείων. Για πρώτη φορά στα χρόνια αυτού του θεσμού μερικοί εκλεκτοί φίλοι θα γεμίσουν το πατάρι μας με δίσκους από την προσωπική τους δισκοθήκη, γιορτάζοντας μαζί μας την 4
η επέτειο των δισκάδικων!!! Ένα βινυλιακό πάρτυ ανταλλαγών, rare finds και απαλλαγής από περασμένες λατρείες, θα στηθεί από μερικούς ανθρώπους  που θα μοιραστούν μαζί μας το προσωπικό τους πάθος, φτιάχνοντας για μια ημέρα το μικρό τους προσωπικό δισκάδικο. Την ίδια στιγμή, οι limited αποκλειστικές βινυλιακές κυκλοφορίες εταιρειών όπως οι Ace, Light In The Attic, Polyvinyl, Sundazed, Numero και πολλών άλλων που τυπώνονται και κυκλοφορούν μονάχα για αυτή την ημέρα, θα σας περιμένουν.  Στις 16 Απριλίου, το Rock & Roll Circus και οι φίλοι του συμμετέχουν  στη γιορτή ενός κόσμου πέρα απ’ το σκληρό δίσκο!!!
Σάββατο 16 Απριλίου 2011
Ώρες: 10.30-4.00
Rock & Roll Circus
Σίνα 21
210-3620144

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://rockandrollcircus.wordpress.com

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured