avopolis.team


Κέρδισε ένα 4ήμερο ταξίδι στο Manchester ανακάλυψε τις δυνάμεις σου πέρα από τα ανθρώπινα όρια...

Ποιος θα είναι το νούμερο 4? O D.J Caruso παρουσιάζει ένα θρίλερ γεμάτο δράση, με πρωταγωνιστή έναν ασυνήθιστο νεαρό, τον John Smith που καταδιώκεται από αδίστακτούς εχθρούς που έχουν σταλεί για να τον εξολοθρεύσουν. Ο John αλλάζει την ταυτότητα του, μετακινείται από πόλη σε πόλη μαζί με τον φύλακα του Henri και είναι πάντα ο «νέος» που δεν έχει κανένα δεσμό με το παρελθόν του. Στην μικρή πόλη του Ohio, όταν αποφασίζει να καλέσει το σπίτι του, ο John αντιμετωπίζει απρόβλεπτα περιστατικά, που του αλλάζουν την ζωή - βρίσκει την πρώτη του αγάπη, αποκτά νέες δυνάμεις και μια σύνδεση με τους ανθρώπους που μοιράζονται το απίστευτο πεπρωμένο του.

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του I AM NUMBER FOUR, η Walt Disney Studios Motion Pictures προσφέρει σε ένα τυχερό νικητή και σε ένα ακόμα φίλο του, την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις δικές τους υπερδυνάμεις, σε ένα ταξίδι διακοπών στην Αγγλία γεμάτο δράση.

Μέσα σε τέσσερις ημέρες (τρείς διανυκτερεύσεις) θα μετατρέψουμε τους νικητές μας σε super ήρωες και θα τους δώσουμε την ευκαιρία να γίνουν stunt men και να γυρίσουν σε ταινία την δική τους περιπέτεια!

Θέλεις και εσύ να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου?
 
Στείλε MANCHESTER KENO & TO ONOM/NO ΣΟΥ στο 54100 και δοκίμασε τα δικά σου όρια μέσα από ένα μοναδικό ταξίδι στο Μάντσεστερ, της Αγγλίας.

(χρέωση 1,23 €/sms, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured