Δελτίο Τύπου

Στον αέρα βρίσκεται το νέο τηλεοπτικό σποτ της FIX Hellas, και ως γνήσιος ντόπιος μας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα!

Γέννημα θρέμμα αυτής της χώρας, γνωρίζει πού θα βρούμε την κρυφή παραλία με τα καταγάλανα νερά, το κλασσικό ταβερνάκι με τα τοπικά εδέσματα, την καλύτερη διαδρομή με την πιο όμορφη θέα…Η FIX Hellas ξέρει πολλά από την Ελλάδα, αλλά κυρίως ξέρει πόσο ανυπομονείς γι’ αυτό το πρώτο τσούγκρισμα, το πρώτο βράδυ στην ταβέρνα του χωριού, τις εκδρομές, το κάμπινγκ και τις καλοκαιρινές νύχτες στην αυλή.

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια της FIX Hellas, μας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα αλλά και στον χρόνο, αναδεικνύοντας τα κρυφά μυστικά της χώρας μας. Γυρισμένη σε πανέμορφα ελληνικά τοπία, σε παραλίες και ορεινά χωριά, «τρυπώνει» σε καφενεία, ταβέρνες και κρυφούς καταρράκτες. Η πιο ιστορική ελληνική μπύρα είναι πάντα εκεί να μας υποδεχτεί, σαν τον καλύτερο οικοδεσπότη, συντροφεύοντας τα καλοκαίρια μας.

Ο καθένας έχει τον τόπο του και για εμάς, τόπος μας είναι όλη η Ελλάδα.

FIX Hellas, Μία χώρα, μία μπύρα!

Δείτε εδώ τη νέα τηλεοπτική καμπάνια: Κάθε ντόπιος έχει τον τόπο του & εμάς τόπος μας είναι όλη η Ελλάδα! FIX Hellas μια χώρα, μια μπύρα!

Το νέο τηλεοπτικό της FIX Hellas είναι δημιουργία της BBDO, σε παραγωγή της Stefi Productions, σκηνοθεσία του Daniel Bolda και μουσική επένδυση από την Musou.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured