Δελτίο Τύπου

 Άραγμα στη βεράντα το βραδάκι, κωμωδία στο θερινό της γειτονιάς, νυχτερινή ποδηλατάδα, κυριακάτικο δείπνο στον κήπο… η ατζέντα του καλοκαιριού σου έχει απ’ όλα και, κυρίως, έχει καλή παρέα. Όσο για τους «ενοχλητικούς φτερωτούς επισκέπτες», ευτυχώς, φέτος δεν πήραν πρόσκληση στις summer nights σου, χάρη στη FREZYDERM και τη νέα σειρά CRILEN ANTI-MOSQUITO με γαλάκτωμα και σπρέι που απωθούν αποτελεσματικά τα κουνούπια, για να μην απωθήσεις εσύ ούτε στιγμή… την ιδέα ενός ξέγνοιαστου καλοκαιριού.

Τα CRILEN ANTI-MOSQUITO έχουν κλινικά αποδεδειγμένη απωθητική δράση που διαρκεί 8 ώρες. Είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν άρωμα και συντηρητικά.

 CRILEN ANTI-MOSQUITO 10%

Γαλάκτωμα με 10% IR3535
8 ώρες δράση

Απωθεί αποτελεσματικά όλα τα κουνούπια και το κουνούπι τίγρης

Χρήση: Εφαρμόζετε μόνο στα ακάλυπτα σημεία του σώματος. Μην εφαρμόζετε στην περιοχή των οφθαλμών. Σε περίπτωση έντονης εφίδρωσης ή μετά από κολύμπι, πρέπει να εφαρμοστεί ξανά.

 


CRILEN ANTI-MOSQUITO PLUS SPRAY 20%

Σπρέι με 20% IR3535
8 ώρες δράση

Απωθεί αποτελεσματικά τα κουνούπια και το κουνούπι τίγρης


Χρήση: Εφαρμόζετε μόνο στα ακάλυπτα σημεία του σώματος. Μην ψεκάζετε απευθείας στο πρόσωπο. Για εφαρμογή στο πρόσωπο, ψεκάστε πρώτα μία ποσότητα του προϊόντος στην παλάμη του χεριού και απλώστε ακολούθως στο δέρμα αποφεύγοντας την περιοχή των οφθαλμών.

 

Σημείωση
Χρησιμοποιείτε τα εντομοαπωθητικά με ασφαλή τρόπο. Να φυλάσσονται μακριά από παιδιά. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες για το προϊόν, πριν από τη χρήση. Η εφαρμογή σε παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών, θα πρέπει να γίνεται από ενήλικα.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured