Ο Brandon Flowers αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε μια από τις πιο δύσκολες φάσεις της ζωής και της καριέρας του, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να αναρωτηθεί αν θέλει να συνεχίσει να ασχολείται με τη μουσική. Σε συνέντευξή του στους The Times, με αφορμή την κυκλοφορία του τρίτου προσωπικού του άλμπουμ Thrasher, ο frontman των The Killers μίλησε με σπάνια ειλικρίνεια για την ψυχική και σωματική κόπωση που του έχουν αφήσει τα χρόνια των περιοδειών και της συνεχούς έκθεσης.
«Περνάω πραγματικά δύσκολα αυτή την περίοδο. Αναρωτιέμαι για πόσο ακόμη θέλω να το κάνω αυτό, τι σημαίνει και γιατί το κάνω εξαρχής», δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο Flowers αποκάλυψε ακόμη ότι κάθε φορά που ολοκληρώνει μια περιοδεία αρρωσταίνει «χωρίς εξαίρεση», ενώ παραδέχτηκε πως συχνά συγκρίνει τη ζωή του με εκείνη του πατέρα του, ο οποίος, όπως λέει, δεν απέκτησε ποτέ χρήματα ή φήμη, αλλά δείχνει πολύ πιο ευτυχισμένος.
Παρ' όλα αυτά, εξηγεί ότι κάθε φορά που σκέφτεται να απομακρυνθεί από τη μουσική, θυμάται καλλιτέχνες όπως ο Mick Jagger και τη μοναδική αίσθηση που προσφέρει μια ζωντανή συναυλία. «Υπάρχουν στιγμές πάνω στη σκηνή τόσο δυνατές, που δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά από αυτές», σημειώνει.
Παρά τις αμφιβολίες του, ο Brandon Flowers ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Thrasher στις 21 Αυγούστου, ενώ οι The Killers συνεχίζουν να σχεδιάζουν το επόμενο κεφάλαιο της πορείας τους, με νέο άλμπουμ να αναμένεται μέσα στο 2027.










