Ναταλία Πετρίτη

Ένα νέο single με τίτλο “Millions Of Heartbeats” έδωσε στη δημοσιότητα η Kate Nash, η οποία επιστρέφει με νέο δίσκο. Αυτόςείναικαιοπρώτοςτηςεδώκαιεννιάχρόνιακαιθαφέρειτοντίτλο

9 Sad Symphonies, με την κυκλοφορία να προγραμματίζεται για τις 22 Ιουνίου από την Kill Rock Stars. Η εν λόγω δισκογραφική είναι ανεξάρτητη με βάση στις ΗΠΑ και καλλιτέχνες στο roster της, όπως οι Bikini Kill, Elliott Smith και Sleater-Kinney.

Ο πέμπτος δίσκος της Nash είναι εμπνευσμένος από το old Hollywood glamour, τα vintage musicals και το αέναο κυνήγι της ομορφιάς σε έναν χαοτικό κόσμο. Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, γράφτηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, στο σημείο που η ίδια είχε χάσει «τη σπίθα για ζωή».

Το τελευταίο studio album της Nash ήταν το Yesterday Was Forever και κυκλοφόρησε το 2018 από την Grrrl Gang. Έκτοτε κυκλοφόρησε μερικά standalone singles, όπως τα “Imperfect” και “Wasteman”.

Η Nash εργάστηκε επίσης τα τελευταία χρόνια ως ηθοποιός, στη σειρά του Netflix με τίτλο GLOW, όπως και σε άλλες παραγωγές.

9 Sad Symphonies track listing:

‘Millions of Heartbeats’

‘Misery’

‘Wasteman’

‘Abandoned’

‘Horsie’

‘My Bile’

‘These Feelings’

‘Space Odyssey 2001’

‘Ray’

‘Vampyre’

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured