Ναταλία Πετρίτη

Στον Bono φαίνεται πως επιτέθηκε λεκτικά ο Roger Waters, εξαιτίας της υποστήριξης του πρώτου προς το κράτος του Ισραήλ, εν μέσω του πολέμου που μαίνεται στη Λωρίδα της Γάζας στην Παλαιστίνη. Ο Waters αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο πρόσωπο του frontman των U2, λέγοντας πως η υποστήριξή του αυτή είναι «ένα από τα πιο αηδιαστικά πράγματα που έχει δει στη ζωή του», ενώ σε συνέντευξή του χρησιμοποίησε τη φράση «σταμάτα να είσαι ένας τεράστιος μ*****ς».

Η συνέντευξη του Waters δόθηκε στο Al Jazeera και σε αυτή εξέφρασε την υποστήριξή του προς την Παλαιστίνη, η οποία είναι φυσικά γνωστή εδώ και πολλά χρόνια μέσα από τις τακτικές δημόσιες αναφορές του. Όταν εκείνος ερωτήθηκε τί θα έλεγε σε καλλιτέχνες που παραμένουν σιωπηλοί όσο συνεχίζεται ο πόλεμος, ο Waters αναφέρθηκε στον Bono.

«Όποιος γνωρίζει τον Bono πρέπει να πάει και να τον πιάσει από τους αστραγάλους και να τον ταρακουνήσει μέχρι να σταματήσει να είναι ένας τεράστιος μ*****ς». Σημειώνεται ότι σε πρόσφατη εμφάνιση των U2 στο Sphere του Las Vegas, ο Bono εξέφρασε την υποστήριξή του προς το Ισραήλ αλλάζοντας τους στίχους του “Pride (In the Name of Love)”, περιλαμβάνοντας αναφορές στην 7η Οκτωβρίου.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Waters για το Al Jazeera εδώ.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured