Ναταλία Πετρίτη

Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου με τίτλο Saviors, οι Green Day έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τους single με τίτλο Dilemma”, όπου ο Billie Joe Armstrong παρουσιάζεται σε εξομολογητική διάθεση σχετικά με τον εθισμό. “Welcome to my problems/ It’s not an invitation/ This is my dilemma”, τραγουδά ο ίδιος έπειτα από ένα αργό intro, μέχρι το κομμάτι να κορυφωθεί με τους στίχους “I was sober, now I’m drunk again/ I’m in trouble and in love again/ I don’t want to be a dead man walking”.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε την κυκλοφορία του “Dilemma” στα social media νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα και το “Dilemma” είναι το τρίτο single του Saviors, μετά τα “The American Dream Is Killing Me” και “Look Ma, No Brains!”. Ο δίσκος αναμένεται για τις 19 Ιανουαρίου και αποτελεί τη μεγάλη επιστροφή της μπάντας στον πολιτικό στίχο, μέσα από τον οποίο άλλωστε αγαπήθηκε.

Οι Green Day ετοιμάζονται και για μια μεγάλη stadium περιοδεία με τίτλο “The Savior Tour”, η οποία θα ξεκινήσει τον αρχόμενο Μάιο. Ως support θα έχουν μαζί τους συγκροτήματα όπως οι Hives, οι Smashing Pumpkins, οι Rancid, οι Linda Lindas και πολλοί ακόμα.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured