Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία ενός νέου EP με τίτλο Out of Step Outtakes ανακοίνωσαν οι Minor Threat, το οποίο θα περιλαμβάνει τρία outtakes από τα ίδια sessions που έφεραν το  Out of Step του 1983. Αυτό υπήρξε το τρίτο και τελευταίο EP πριν από τη διάλυση της μπάντας.

Σε μίξη των Ian MacKaye και Don Zientara, το EP αναμένεται να κυκλοφορήσει στα πλαίσια της 40ης επετείου του Out of Step και θα γίνει διαθέσιμο ψηφιακά και σε διάφανο βινύλιο την 1η Δεκεμβρίου από τη Dischord.

Τον Ιανουάριο του 1983, οι Minor Threat έκλεισαν το πρώτο τους studio session ως πενταμελής μπάντα, με τον Brian Baker να μπαίνει στη θέση του δεύτερου κιθαρίστα και τον Steve Hansgen να αναλαμβάνει το μπάσο. Όλα αυτά στο Inner Ear Studio. Το συγκρότημα ηχογράφησε τότε έξι νέα κομμάτια που θα αποτελούσαν το Out of Step, ενώ οι Minor Threat επανηχογράφησαν και το “In My Eyes” και “Filler” του 1981 με δύο κιθάρες. Οι ίδιοι ηχογράφησαν και το instrumental “Addams Family”. Το τελευταίο χρησιμοποιήθηκε ως vinyl-only bonus track στο Cashing In, όμως τα άλλα κομμάτια έμειναν στην άκρη για τουλάχιστον 35 χρόνια μέχρι να ψηφιοποιηθούν στο studio.

Out of Step Outtakes EP:

 m

01 In My Eyes (Out of Step Outtake)

02 Filler (Out of Step Outtake)

03 Addams Family (Out of Step Outtake)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured