Ναταλία Πετρίτη

Τη νέα του ηχογράφηση για το Speak to Me / Breathe” από το Dark Side of the Moon Redux αποκάλυψε ο Roger Waters, στην οποία και παρεμβάλλονται στίχοι από το Free Four” των Pink Floyd και το Obscured by Clouds του 1972.

Στην spoken word εισαγωγή του κομματιού, ο Waters απαγγέλει την πρώτη στροφή του “Free Four” αναφέροντας: “The memories of a man in his old age/ Are the deeds of a man in his prime”. Για πολλούς, αυτή η αναφορά συνδέεται άμεσα με το πώς είχε παρουσιάσει την επανηχογράφηση του Dark Side of the Moon, κάνοντας τότε λόγο για το «μοιρολόι ενός ηλικιωμένου στην ανθρώπινη κατάσταση».

Το Dark Side of the Moon Redux θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου από την SGB Records και περιλαμβάνει reworks που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, όπως αυτά στα κομμάτια “Time” και “Money”. Παράλληλα, περιλαμβάνει και μια original σύνθεση 13 λεπτών, εμπνευσμένη από τη νέα ηχογράφηση του δίσκου.

Ο Waters θα παρουσιάσει τον δίσκο σε δύο συναυλίες στο Palladium του Λονδίνου, στις 8 και 9 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια θα ξεκινήσει μια μεγάλη περιοδεία στην κεντρική και τη νότια Αμερική.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured