Ναταλία Πετρίτη

Τις λεπτομέρειες της μεγάλης τους δισκογραφικής επιστροφής μετά από 18 ολόκληρα χρόνια ανακοίνωσαν οι Rolling Stones. Το πολυαναμενόμενο Hackney Diamonds αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου, ενώ η σχετική ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε στο livestream event του Jimmy Fallon με τον Mick Jagger την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου.

Την παραγωγή του Hackney Diamonds ανέλαβε ο Andrew Watt και ο δίσκος περιλαμβάνει 12 νέα tracks. Η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στα Henson Recording Studios του Los Angeles, στα Metropolis Studios του Λονδίνου, στα Sanctuary Studios του Nassau, στα Electric Lady Studios της Νέας Υόρκης και στα Hit Factory/Germano Studios της ίδιας πόλης.

Για την ώρα δεν έχουν γνωστοποιηθεί όλοι οι συμμετέχοντες του δίσκου, ωστόσο το συγκρότημα αποκάλυψε πως σε αυτόν θα δούμε μια συμμετοχή της Lady Gaga στο κομμάτι “Sweet Sounds of Heaven”. Στον δίσκο συμμετέχει επίσης ο εκλιπών drummer της θρυλικής μπάντας, Charlie Watts, όπως και ο πρώην μπασίστας τους, Bill Wyman. Φήμες θέλουν τους Paul McCartney, Ringo Starr και Stevie Wonder να συμμετέχουν επίσης στη νέα αυτή δουλειά.

Για την ώρα, αυτό που ήρθε στη δημοσιότητα είναι το video για το lead single με τίτλο “Angry”, σε σκηνοθεσία Francois Rousselet και με πρωταγωνίστρια την εκρηκτική Sydney Sweeney (Euphoria, The White Lotus).

Το Hackney Diamonds είναι το πρώτο original υλικό των Stones από το A Bigger Bang του 2005. Το 2016, οι ίδιοι είχαν κυκλοφορήσει ένα blues covers δίσκο με τίτλο Blue & Lonesome.

Hackney Diamonds Artwork:

 the-rolling-stones-hackney-diamonds

Hackney Diamonds Tracklist:

 1. Angry
 2. Get Close
 3. Depending on You
 4. Bite My Head Off
 5. Whole Wide World
 6. Dreamy Skies
 7. Mess It Up
 8. Live By the Sword
 9. Driving Me Too Hard
 10. Tell Me Straight
 11. Sweet Sound of Heaven
 12. Rolling Stones Blue

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured