Ναταλία Πετρίτη

Το ολοκαίνουριο κομμάτι του με τίτλο “So Much” έδωσε στη δημοσιότητα ο Peter Gabriel, με τα αποκαλυπτήρια αυτού να συμπίπτουν με την πανσέληνο της 3ης Ιουλίου. Το κομμάτι περιλαμβάνεται φυσικά στον νέο δίσκο του εμβληματικού καλλιτέχνη, i/o.

Pixel

Το κομμάτι γράφτηκε και κυκλοφορεί σε παραγωγή του ίδιου του Gabriel, με σύνθεση εγχόρδων του John Metcalfe και με την κόρη του Gabriel, Melanie, στα φωνητικά. Ο Gabriel αναφέρεται στη νέα δουλειά ως ένα «απλό τραγούδι», σχετικά με το να εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο τη ζωή που μας δίνεται. Οι θεματικές του σχετίζονται επίσης με τη θνητότητα και τα γεράματα.

Για το i/o, ο Gabriel μέχρι στιγμής κυκλοφορεί ένα νέο τραγούδι σε κάθε πανσέληνο, το οποίο συνοδεύεται και από ένα σχετικό έργο τέχνης. Αυτή τη φορά, ο πίνακας του Henry Hudson, “Somewhere Over Mercia”, ήταν αυτός που συνόδεψε την κυκλοφορία.

Η εκδοχή του “So Much” που κυκλοφόρησε μόλις είναι “Dark Side Mix”, μιξαρισμένο από τον Tchad Blake. Αργότερα, ο Gabriel θα κυκλοφορήσει το “Bright-Side Mix” του Mark “Spike” Stent, όπως και το “In-Side Mix” του Hans-Martin Buff. Τα tracks έρχονται έπειτα από τα προηγούμενα singles, “Four Kinds of Horses”, “i/o”, “The Court” και “Panopticom”.

“So Much (Dark-Side Mix)” Artwork:

peter-gabriel-so-much-artwork

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured