Ναταλία Πετρίτη

Ένα cover της Florence + The Machine για το “Just A Girl” των No Doubt ακούγεται στο νέο Yellowjackets trailer, το οποίο και μπορείτε να ακούσετε πιο κάτω.

Τη διασκευή στο κομμάτι του 1995 δημιούργησε η Florence Welch για τις ανάγκες της σειράς, σε παραγωγή της ίδιας και του Mark Bowen των IDLES, ενώ αυτό είναι ήδη διαθέσιμο για download και stream λίγο πριν από την πρεμιέρα της νέας σεζόν της επιτυχημένης σειράς.

«Είμαι τεράστια fan του Yellowjackets και αυτής της περιόδου μουσικής και αυτό το κομμάτι συγκεκριμένα είχε τεράστια επίδραση σε εμένα όσο μεγάλωνα, γι’ αυτό και χάρηκα πάρα πολύ που μου ζητήθηκε να το μετατρέψω με έναν βαθιά unsettling τρόπο για τη σειρά», δήλωσε η Welch. «Προσπαθήσαμε να του προσθέσουμε πράγματι μερικά horror στοιχεία, ώστε να ταιριάζει στον τόνο της σειράς. Και ως κάποια που η πρώτη της μουσική αγάπη ήταν η pop punk και η Gwen Stefani, ήταν μια ονειρική δουλειά».

Ακούστε την εκδοχή της Florence Welch για το “Just A Girl” των No Doubt:

Η δεύτερη σεζόν του Yellowjackets θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαρτίου. Επιπλέον, γνωρίζουμε ήδη ότι η σειρά θα επιστρέψει και για μια τρίτη σεζόν.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured