Ναταλία Πετρίτη

Ένα πιθανό reunion των No Doubt tease-αρε η Gwen Stefani, αναφέροντας ότι «όλοι το κάνουν τελευταία».

Την περασμένη χρονιά, η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε δηλώσει ότι σκεφτόταν συχνά την ιδέα να επανενωθεί με την πάλαι ποτέ μπάντα της, αναφέροντας ωστόσο ότι δεν γνώριζε «τι θα μπορούσε να φέρει το μέλλον».

Έτσι, μιλώντας αυτή τη φορά στο WSJ Magazine, η Stefani ερωτήθηκε σχετικά με τις πιθανότητες ενός μελλοντικού reunion. «Ποιες είναι οι πιθανότητες σχετικά με οτιδήποτε;» απάντησε η ίδια. «Ήμουν πρόσφατα στο The Drew Barrymore Show. Ήταν μια από τις αγαπημένες μου celebrities όταν ήμουν ένα μικρό κοριτσάκι και τώρα ήμουν σε μια εκπομπή με την ίδια!».

«Τα πάντα μπορούν να συμβούν», είπε η τραγουδίστρια. «Δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί με τους No Doubt. Δεν έχουμε μιλήσει ώστε να κάνουμε κάτι, όμως αισθάνομαι ότι όλοι το κάνουν, έτσι δεν είναι; Όλοι οι άνθρωποι των ’90s — οι Blink-182 έκαναν μια οχτάμηνη περιοδεία και τα εισιτήρια ήταν sold out σε πέντε λεπτά!».

Για την ώρα, η Stefani έχει ανακοινώσει μια σειρά από συναυλίες στην Αγγλία για το 2023, συμπεριλαμβανομένων αυτών που θα ανοίξει την Pink στο BST Hyde Park στις 24 και 25 Ιουνίου.

Για να δούμε, λοιπόν, θα προκύψει πράγματι ένα reunion των No Doubt το επόμενο διάστημα;

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured